Girona

Marathonbet firma amb el City camí de Girona

Anunci. El club anglès i la casa d’apostes oficialitzen l’acord, el primer pas que hauria de dur l’empresa a la samarreta del Girona

El Manchester City i la casa d’apostes Marathonbet van oficialitzar ahir un acord de patrocini que els unirà els pròxims anys –cap de les dues parts ha confirmat la durada exacte–. Aquest pas podria ser el previ perquè la casa d’apostes insereixi el seu logotip a la samarreta del Girona, i és que l’acord de Marathonbet es podria ampliar a tots els clubs amb els quals el City Football Group hi té control esportiu o en forma d’accions –entre ells i el Girona Football Group, comandat per Pere Guardiola, controlen el 96% del club de Montilivi.

Marathonbet no serà present a la samarreta del Manchester City però en l’acord té garantida la seva presència a l’Etihad Stadium així com als plafons de les zones mixtes per les quals transitin els jugadors dirigits per Pep Guardiola. Amb el nou vincle firmat amb el City, la casa d’apostes guanya presència i amplia el seu posicionament en el món del futbol. Al territori estatal, Marathonbet va patrocinar el curs passat el Màlaga, club al qual va pagar gairebé 1,5 milions d’euros per aparèixer al pit de la seva samarreta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)