1a femenina

Marta Corredera i Andrea Pereira deixen l’Atlético

Futbol. Les catalanes han rebutjat l’oferta de renovació del club madrileny

Les catalanes Marta Corredera i Andrea Pereira deixen l’Atlético Féminas, segons ha anunciat el club colchonero. Les dues futbolistes acaben contracte el proper 30 de juny i han comunicat al club madrileny que no accepten l’oferta de renovació que se’ls havia plantejat. Corredera, exjugadora de l’Espanyol i el Barça, va fitxar per l’Atlético fa dues temporades procedent de l’Arsenal Ladies, mentre que Pereira, de 24 anys i que també va vestir la samarreta blanc-i-blava, podria posar rumb al Barça de Fran Sánchez.

Ambdues han estat campiones de la lliga femenina aquesta temporada, i subcampiones de la copa de la Reina perdent la final contra el Barça. Andrea Pereira va ser nomenada millor jugadora de la final

La davantera de Terrassa s’ha acomiadat del club madrileny a través de les xarxes socials. “En la meva ment quedaran les dues últimes lligues i el privilegi de jugar en els estadis Vicente Calderón i Wanda Metropolitano”, ha dit Corredera, que també ha agraït l’oportunitat al club, a les companyes i a l’afició colchonera.

A més de Corredera i Pereira, l’Atlético Féminas ha comunicat, per diversos motius, l’adeu de Marta Cazalla, Andrea Paraluta, Sana Daoudi, Jucinara Soares i Laura Fernández.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)