3a divisió FEF

Dues incògnites resoltes

3a divisió. La Pobla presenta Alberto Gallego com a tècnic i l’Ascó, Leo López; ara només falta saber qui ocuparà la banqueta del Llagostera

Les banquetes de tercera ja estan gairebé tancades. Una de les grans incògnites era saber qui rellevaria Pavón a la Pobla de Mafumet i el filial del Nàstic va anunciar ahir el seu nom: Alberto Gallego. El lleidatà arriba al club després d’haver-se desvinculat del New York Cosmos, on era segon entrenador. Més enllà d’aquesta experiència, en el futbol català se’l coneix per haver dirigit l’Almacelles el curs 2013/14.

L’Ascó, d’altra banda, va actuar amb molta celeritat i no va trigar a anunciar el nom del relleu de Santi Castillejo, que ha marxat al filial de l’Osasuna. L’entrenador del club verd el curs vinent serà Leo López, que ha format part de cossos tècnics de diferents equips murcians i andalusos. Ara, amb tot, només hi ha una incògnita a resoldre: si Oriol Alsina agafarà les regnes del Llagostera o delegarà la tasca a un altre tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)