Girona

La resposta voreja el ple

El Girona anuncia que més del 96% dels abonats han renovat el seu seient per a la segona temporada a primera divisió

Els primers 350 socis de la llista d’espera tenen fins diumenge per assegurar el seu nou abonament

La campanya de renovació d’abonaments que va presentar el Girona fa poc menys d’un mes, amb Acceptem el repte com a lema, ha tingut una resposta altíssima. Segons va anunciar ahir el club, el 96% dels abonats han renovat el seu seient per a la temporada 2018/19, la segona de l’equip blanc-i-vermell en la màxima categoria. Més de 9.000 abonats, per tant, mantindran la fidelitat al club, tot i que no hi ha una xifra absoluta concreta perquè hi ha hagut alguns canvis i compensacions d’altes i baixes.

El club té controlades 50 baixes d’abonats que han decidit no renovar el carnet. A aquests 50 seients que queden lliures, s’hi afegeixen les 300 places que es generen amb la construcció de la graderia del gol sud, que tindrà capacitat per a un miler d’espectadors però que només destinarà 300 places a abonats. Tot plegat fa les 350 places que queden per a nous abonats i que sortiran de la llista d’espera dels socis. Amb la limitació de les altes d’abonaments i la redistribució de categories, fer-se soci era l’única manera per tenir possibilitats d’acabar tenint seient a Montilivi. La llista d’espera era d’uns 1.300 socis, però s’ha enfilat fins als 1.600, segons l’últim recompte facilitat pel club. Al web oficial, tots els socis poden comprovar el seu lloc a la llista.

Un cop alliberats els seients que no s’havien renovat, el Girona va obrir dilluns un període d’una setmana perquè els 350 primers inscrits a la llista d’espera poguessin fer-se abonats. Tenen de termini fins diumenge per decidir si fan valer la seva prioritat. Si no ho fan, o si es produeixen altres baixes per circumstàncies diverses, el club contactarà amb la resta de socis per oferir-los la possibilitat d’abonar-se.

El Girona va tenir durant la temporada de l’estrena a primera divisió 9.286 abonats –segons les dades que va facilitar en l’última junta general d’accionistes, el 22 de desembre–, que representaven un 68% de la capacitat de l’estadi. Ara, la capacitat de Montilivi creixerà en un miler de seients, fins als 14.500, però el club continua limitant les altes d’abonats, perquè reserva un percentatge generós a la venda d’entrades, un dels punts que ha potenciat els últims mesos.

L’abonament i la quota

El Girona va començar a girar els rebuts dels carnets domiciliats a partir del 2 de juliol. Per ser abonat, és imprescindible haver tramitat el carnet de soci, que és independent de l’abonament. De fet, al gener, tots els socis hauran de pagar la quota, de 50 euros els sèniors i els adults, 30 euros els júniors i 10 euros els infantils.

EN XIFRES

50
baixes
confirmades té el club d’abonats de la temporada passada que han decidit no renovar el carnet
1.600
socis
són a la llista d’espera. De moment, els 350 primers es podran fer abonats
9.286
abonats
tenia el club la temporada passada, segons va anunciar en la junta general de desembre
14.500
seients
tindrà Montilivi a partir de l’ampliació de gol sud. El club tornarà a reservar un percentatge alt a la venda d’entrades

Els carnets, enviats per correu certificat a partir de dilluns

X.M.

El Girona començarà a repartir els carnets als abonats a partir de la setmana que ve. El club s’encarrega d’enviar els carnets per correu certificat i té la intenció de tenir-los repartits durant la segona quinzena de juliol. De tota manera, a partir de l’1 d’agost el Girona ofereix als abonats la possibilitat de recollir l’abonament directament a l’estadi, si no l’han pogut rebre. Juntament amb el carnet, el club enviarà als abonats un lot de marxandatge. D’altra banda, el Girona està pendent de l’arribada de les noves samarretes, les del disseny innovador amb franges diagonals. Els aficionats les poden reservar, amb la intenció de poder-les entregar a partir de l’1 d’agost.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)