Nàstic

Sortides imminents

Nàstic. Maikel Mesa, que ha demanat marxar a Las Palmas, i Dimitrievski, amb una oferta del Màlaga, deixaran molt probablement el club tarragoní, al qual se li acumulen els fitxatges per fer

El Nàstic es podria quedar sense dos dels puntals de la temporada passada. El mitjapunta Maikel Mesa (36 partits i 8 gols) i el porter titular, Stole Dimitrievski, estan a prop d’abandonar el club grana. El canari Maikel Mesa té sobre la taula una proposta d’un equip de la seva terra, Las Palmas, i ja ha demanat al Nàstic que faciliti l’operació, però a Tarragona no el deixaran anar de manera gratuïta, i menys tenint en compte que va ser un dels futbolistes destacats el curs passat i que ja en el mercat d’hivern va tenir pretendents.

Pel que fa a Dimitrievski, el Màlaga està disposat a pagar al voltant d’un milió d’euros pel porter macedoni, que ha mostrat un bon nivell aquesta última temporada a Tarragona. El Nàstic veu amb bons ulls la xifra de l’operació, de manera que el més probable és que no trigui a concretar-se. Si es confirma la baixa de Dimitrievski, unida a la d’Alberto Varo –dimarts va fitxar pel Lugo–, el Nàstic, que ha de reforçar totes les línies, haurà d’incorporar com a mínim un porter. De moment, té Bernabé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)