2a divisió FEF

Seligrat ja té els seus

2a divisió B. El Sabadell ja té lligats 13 dels 16 jugadors majors de 23 anys, els que jugaran més del 90% dels minuts en la propera temporada. Ahir va començar la pretemporada

Després de set temporades a segona divisió B, i havent disputat quatre promocions d’ascens, Toni Seligrat no canviarà la seva manera de gestionar l’equip. La fesomia del Sabadell de la temporada 2018/19, a més, és un guant fet a mida per al tècnic de Torrent al qual el conjunt arlequinat li ha donat la responsabilitat de fer pujar l’equip a segona divisió. Seligrat confia de manera descarada en els jugadors veterans i enguany ja ha completat gairebé totes les seves fitxes amb la continuïtat de deu futbolistes, nou d’ells majors de 23 anys, i l’adquisició de quatre jugadors més (Gato, 34 anys), Edgar (31), Adri Cuevas (28) i l’últim en arribar, Valentín Merchan (33 anys).

La temporada passada, els jugadors majors de 23 anys van jugar el 93% dels minuts al Sabadell. La confiança de Toni Seligrat en els jugadors joves va ser minsa, entre d’altres coses degut a la poca implicació dels jugadors sub-23 que van arribar cedits procedent del Barça. Tot i això, la temporada anterior, a l’Alcoià, les fitxes majors de 23 van disputar el 91% dels minuts també amb Seligrat en la banqueta i amb el Lleida a la 2013/14, el percentatge va ser del 93%. Això vol dir que el Sabadell ja té 13 dels 16 jugadors que disputaran més minuts la propera temporada. Després de tancar l’arribada de Valentín i de la marxa de Pol Moreno, als arlequinats només li queden omplir tres fitxes més per establir el seu esquelet. Fito, un dels objectius, finalment es va decidir per l’oferta del Cartagena tot i que també estudiava la del Balears. Xisco Hernández també va ser un objectiu.

A la plantilla encara hi figura una fitxa major de 23 anys. Seria Sergi Pastells, que ahir es va exercitar en el primer dia de pretemporada amb els seus companys, però sembla que el futur del lateral dret, que la temporada passada es va recuperar d’una lesió al lligament encreuat i va acabar el curs cedit al Terrassa, és lluny de la Nova Creu Alta.

LES XIFRES

93%
dels minuts
els van disputar els jugadors majors de 23 anys el curs passat al Sabadell.
3
fitxes
de més de 23 anys falten per omplir després de la marxa de Pol Moreno al futbol suec.
4
fitxes
sub-23 té lligades el Sabadell: tres ascensos del filial i David Acedo, del Vilafranca.

Canvia el mapa accionarial de l’entitat

En la junta general d’accionistes que es va celebrar ahir a la Nova Creu Alta, l’entitat va poder regularitzar per fi la seva situació per tal que Esteve Calzada pugui portar l’inversor que busca des de fa un any. De tota manera, amb els diversos acords de reducció de deute i conversió en accions, el lleidatà ha perdut la majoria i ara només disposa del 39,14% de les accions. El segon màxim accionista torna a ser l’expresident Antoni Reguant (37,95%). Totes dues parts, però, tenen acordat en el contracte de compravenda que van signar l’estiu passat que Calzada acabarà obtenint la majoria accionarial, però aquest fet encara s’ha de formalitzar més endavant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)