2a divisió FEF

La fórmula Calderé arriba amb força al Badalona

2a divisió B. El nou entrenador escapulat expressa la seva idea de voler un equip sacrificat, motivat i que faci molts quilòmetres. Avui començarà la pretemporada amb jugadors a prova

La posttemporada no ha estat gens fàcil per al Badalona entre el comiat de l’entrenador més longeu de la història moderna del club, la conversió a SAE, la feina als despatxos amb el consistori i la tardança en la concreció del projecte esportiu. Però el club ahir va canviar la cara amb la presentació de Ramon Maria Calderé (Vila-rodona, 1959), optimista i energètic en cadascuna de les seves intervencions. L’entrenador va apel·lar a la història del club, del qual ell forma part d’una manera important, a l’estil de joc, als noms que necessita i, en general, a la identitat esportiva del projecte.

Calderé començarà avui els entrenaments de pretemporada amb feina per fer en la planificació esportiva. De moment, l’equip va confirmar les renovacions de Morales i Robert Simon, i en breus signaran el lateral David Escudero (Atlètic Saguntí), el migcampista Adri Díaz (Sabadell) els atacants Cristo, Moha i Sergi García (Espanyol), el porter Perales (Nàstic) i Dani Delgado (Pobla). “El que vull és que qui vingui ho faci amb il·lusió i motivat pel projecte”, va dir l’entrenador de Vila-rodona: “Vindran jugadors joves, provinents de filials, d’altres a cost zero. El pressupost serà baix, però no serà cap problema. Tinc clar quin és l’esquelet de la plantilla que vull i l’equip correrà. Tornarà a córrer com ho va fer l’any passat.”

Calderé va ser entrenador del Badalona des del 2002 fins al 2005. “És un dels clubs que més m’han marcat, perquè com a tècnic no he estat mai tantes temporades seguides en un club”, va dir. “Era el moment de tornar. Em sento molt afortunat de ser-hi”, explicava tot recordant que en l’anterior etapa va ser campió de la copa Federació, va aconseguir dos campionats de lliga de tercera i un ascens a segona B.

LES REACCIONS

Tinc clar quin és l’esquelet de la plantilla que vull i que l’equip correrà. Tornarà a córrer com ho va fer l’any passat
Ara soc una persona diferent respecte a l’anterior etapa. Però l’equip tindrà empenta
Ramon Calderé
entrenador del badalona

Jugaran l’Històrics per una qüestió “emocional”

Tot i que el president Miguel Ángel Sánchez, a causa de les seves experiències passades, es plantejava portar l’equip juvenil al torneig d’Històrics, Calderé va convèncer el màxim responsable del club que hi havien de participar. “Som els vigents campions i, tot i que és cert que el nostre calendari està molt carregat en l’inici, crec que hi hem d’anar per una qüestió emocional. És un torneig que respecto molt i que l’intentarem guanyar”, va explicar l’entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)