2a divisió FEF

L’efectivitat de l’Olot decideix

D’entrada. Els garrotxins s’imposen amb dos gols matiners abans de la reacció del Figueres, que va estar a punt d’empatar

figueres 1 olot 2

FIGUERES:Aroca, Espuña, Romero, Canal, Subi, Carles Tena, Èric Vilanova, Èric Torres, Joan Pons, Ritxi i Espuña. També: Campos, Carles Puig, Pimentel, Medinilla, Gelmà, Colomer, Valverde, Murillo, Owino, Bora, Dan Coll, Marimon i Caball.OLOT:Sacrest, Jose, Alan Baró, Aspar, Pep Chavarria, Oriol Pujadas, Pedro, David Cruz, Xumetra, Marc Mas i Nierga. També: Ginard, Carles Mas, Barnils, Guzmán, Jordi Masó, Blázquez, Héctor, Moha, Joel Banús i Ibra.GOLS:0-1 (5’) Pedro del Campo. 0-2 (14’) Marc Mas. 1-2 (58’) Gelmà.ÀRBITRE:Mancera Antón.T.G.:Cap.

L’Olot va encadenar la segona victòria de la pretemporada al camp del Figueres (1-2) tot i fer un partit de més a menys, i és que el cansament acumulat després dels partits contra l’Espanyol i l’Escala es va fer notar sobretot en la segona part.

Els garrotxins van fer valer la categoria ben aviat, i és que abans de complir el primer quart d’hora de joc ja guanyaven 0-2. Pedro del Campo (5’) i Marc Mas (14’) van aprofitar dues centrades de Xumetra i Jose, respectivament, per marcar de cap els dos primers gols del partit en les dues primeres accions de perill. Des de llavors, tot i que el control del partit va continuar sent olotí fins a la mitja part, el Figueres va anar apujant el ritme i generant cada vegada més perill. Álvaro, un dels últims fitxatges dels figuerencs, va deixar molt bones sensacions en la punta d’atac, però li va faltar acabar de definir alguna de les bones ocasions que va tenir.

En la segona part, el Figueres hi va posar encara una marxa més que l’Olot –va fer pocs canvis en el descans– li va costar seguir. Ritxi i Pimentel –que va topar amb una gran intervenció de Ginard– van ser els primers a generar perill, però el gol que retallava la diferència en el marcador va arribar en el 58’ després d’una centrada xut de Gelmà que Carles Mas va desviar lleugerament. En l’última mitja hora els figuerencs van fer un esforç per buscar l’empat, però l’ocasió més clara la va tenir Barnils amb una rematada de cap al pal. Pimentel, en el 85’, va tenir l’última bona ocasió del Figueres per empatar.

Amistós contra el filial

Ahir també es va saber que l’Olot jugarà un últim partit de pretemporada el dijous 16 d’agost, tres dies abans de començar la temporada. Serà al camp del Sant Jaume de Llierca (a les 20 h), el seu filial, que juga a 2a catalana.