La Unió s’emporta el derbi contra el Marca de l’Ham (0-2)

Pretemporada. Murillo (2’) i Bora (46’) van decantar el duel amb un gol a l’inici de cada part

marca d. l’ham 0 figueres 2

MARCA DE L’HAM:Ricard López, Felipe, Richard, Nene, Pipe, Alaminos, Angel, Gabi, Jaime, Ceballos i Èric.FIGUERES:Campos, Marc Colomer, Puig, Canal, Dan Coll, Bora, Vilanova, Pimentel, Medinilla, Murillo i Valverde. També van jugar Subi, Romero, Carles Puig, Pons, Ritxi, Álvaro Fernández, Gelis, Caball.GOLS:0-1 (2’) Murillo. 0-2 (46’) Bora.ÀRBITRE:Rodríguez Ventura.T.G.:al visitant Medinilla.T.V.:Cap.COMENTARI:Victòria del Figueres per 0-2 contra el Marca de l’Ham en el derbi figuerenc de pretemporada. La Unió es va avançar tot just començar el partit, en el minut 2, quan Murillo va aprofitar una falta servida ràpidament per marcar el 0-1 amb un xut creuat. Arran del gol el Figueres va continuar portant el pes del partit, mentre que el Marca de l’Ham es mostrava contundent però sense gol. La Unió tampoc encertava en els últims metres, així que es va arribar al descans amb un avantatge mínim per al conjunt dirigit per Joan Esteva. En la represa va tornar a succeir el mateix que en la primera meitat, i és que el Figueres va tornar a marcar poc després del xiulet de l’àrbitre. Aquesta vegada l’autor del gol va ser Bora Manel, que va aprofitar una assistència de Ritxi Mercader. Després els locals van empènyer amb força, però van continuar sense encert o bé van topar amb el porter figuerenc, en un partit en què el resultat ja no es va moure més.