Remuntada en el segon temps

Amistós. El Figueres capgira el resultat després del gol de Nil en els primers instants de partit i acaba guanyant còmodament

TONA 1 FIGUERES 3

TONA:Genís, Clares, Veli, Djibi, Trulls, Seuma, Eric, Roura, Biel, Nil i Mendo.També van jugar:Ferrer, Angel, Ivan i Sala.FIGUERES:Campos, Puig, Subi, Canal, Dan Coll, Eric Vilanova, Romero, Pons, Ritxi, Ivan Murillo i Álvaro.També van jugar:Bruno, Pimentel, Valverde, BoraGOLS:1-0 (14’) Nil. 1-1 (41’) Dan Coll. 1-2 (52’) Romero. 1-3 (76’) Pimentel, de penal.ÀRBITRE:Serradelarca Serra.T.G.:al local Seuma.

El creixement del Figueres durant el partit va permetre a la Unió aconseguir un triomf que semblava resistir-se-li en els primers instants de joc. El conjunt de Joan Esteva va madurar el matx i va acabar vencent contra el Tona, rival de primera catalana que en el tram final de l’enfrontament va acabar notant la inactivitat.

Nil va espantar el Figueres amb un gol abans de complir-se el primer quart d’hora de partit gràcies a un xut des de la frontal de l’àrea que va entrar llepant el pal. Al Figueres li va costar fins vora el descans, en una jugada a pilota aturada en què va col·laborar Eric Vilanova, Romero i Álvaro per servir el gol a Dan Coll. En el segon temps, el rival va notar la diferència de categoria i va acabar concedint oportunitats i gols. Sergio Romero va capgirar el resultat aprofitant una centrada de Pons i, posteriorment, el Figueres va sentenciar amb el gol de penal de Pimentel.