3a divisió FEF

El Llagostera perd a Manlleu

Més efectius. Els del Gironès van dominar però no van poder marcar

Manlleu 1 Llagostera 0

MANLLEU:Cristian, Aitor, Puntí, Payán, Isaac, Criado, Soler, Balagué, Fredi, Martí Soler i Llivína.LLAGOSTERA:Marcos Pérez, Tarrenchs, Maynau, Campeny, Viale, Yeray, Abel, Juvanteny, Ousman, Chico i Monsif. També van jugar Crespo, Aimar, Cunill, Josu, Maik, Pol, Moussa, Gil, Arimany i Sascha, .GOLS:1-0 (36’) Balagué.ÀRBITRE:Pujol Prat.T.G.:a Criado del Manlleu i a Juvanteny del Llagostera.

El Llagostera no va poder superar el Manlleu en l’enfrontament que es va jugar ahir al vespre en territori osonenc. Els del Gironès van portar la batuta del partit i també van disposar de més ocasions de gol, però en atac no van aconseguir perforar la porteria rival. El Manlleu, per la seva banda, es va mostrar com un equip rocós en defensa, molt ben plantat al terreny de joc i perillós en atac.

El duel va començar amb tres ocasions clares per als homes que dirigeix Oriol Alsina, però Ousman, Abel i Chico no van trobar el camí del gol. Qui sí que el va aconseguir en una de les primeres arribades de què va disposar va ser el Manlleu per mitjà d’Adrià Balagué. El jugador manlleuenc es va regirar a l’àrea i va superar Marcos amb un xut ras enganxat al pal dret.

En la segona meitat, la dinàmica es va mantenir i, mentre que el llagostera va portar el pes ofensiu, el Manlleu va fer un bon desplegament defensiu i també va donar algun ensurt a la contra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)