2a divisió FEF

L’Espanyol B i el Sant Andreu segueixen fent camí

Copa Catalunya. El filial blanc-i-blau es va imposar per la mínima al Sants, mentre que els andreuencs segueixen demostrant per què són uns dels candidats a jugar la promoció d’ascens

L’Espanyol B i el Sant Andreu seran el proper cap de setmana en la tercera ronda de la Copa Catalunya després de vèncer el Sants i el Cerdanyola, respectivament, en els partits aplaçats a ahir dimecres. El filial blanc-i-blau en va fer prou amb un gol de Brugué a la segona meitat, mentre que els andreuencs van ser molt més contundents a l’hora de superar el conjunt vallesà, que a sobre va veure com es quedava amb deu jugadors per l’expulsió d’Amantini amb l’enfrontament ja pràcticament resolt.

La diferència de categoria entre els dos equips gairebé no es va notar en el duel entre el Sants i l’Espanyol B, força igualat en línies generals. Amb ocasions força escasses, a la primera meitat qui ho va provar amb més insistència va ser el local Guadioso, en un parell de llançaments de falta. Per la seva banda, els blanc-i-blaus també van tenir les seves opcions, fins que en la segona meitat van resoldre el partit gràcies a una gran jugada culminada per Brugué. L’atacant blanc-i-blau va rematar a plaer una bona jugada per banda dreta i els santsencs ja no van ser capaços de donar-li la volta al partit.

A l’altra punta de Barcelona, el Sant Andreu ho va tenir més fàcil per aconseguir el bitllet per a la tercera eliminatòria, gràcies sobretot a una gran segona meitat. En els primers 45 minuts, el Cerdanyola va amenaçar ja només començar per mitjà de Dani Martí, i al 20’, Uri va obrir la llauna. Però els andreuencs van reaccionar i una falta penjada a l’àrea per Ton Alcover la va rematar, involuntàriament, Dani Martí a la seva pròpia porteria (25’). A partir d’aquí, els barcelonins van passar a dominar completament i a la mitja hora de joc Noguera ja hauria pogut donar-li la volta al marcador, però la seva rematada va topar amb el travesser. Ja a la segona meitat, dos contracops conduïts per Josu van sentenciar el duel. Primer Kuku va fer el 2-1 (53’) i cinc minuts després, Jaume Villar va sentenciar. L’expulsió d’Amantini en una picabaralla al 62’ va acabar de matar el duel.

PENDENT

Només falta per conèixer el vencedor entre el Granollers i el Badalona
Dissabte
Ascó-Lleida
(8) 1-2 Peke (penal) / Juanto i Almagro
FE Grama-Horta
(3) 0-1 Nolla
Terrassa-Cornellà
(6) 2-1 Goldar (pròpia porta), Carreón / Pere, de penal
Diumenge
Vilafranca-l’Hospi
(7) 1-0 Eudald (pròpia porta).
Ahir
St. Andreu-Cerdanyola
(4) 3-1
Sants-Espanyol B
(5) 0-1
Diumenge
Granollers-Badalona
(1) 19.30 h
3a eliminatòria (11 i 12 d’agost)
El guanyador 1 queda exempt
Horta - Sant Andreu
Espanyol B - Terrassa
Vilafranca - Lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)