Nàstic

Gordillo espera entre tres i quatre reforços més

Nàstic. El tècnic del conjunt grana preveu que arribin dos defenses, un futbolista que apuntali el mig del camp i, depenent de les sortides que es produeixin, un jugador de banda

Queda poc més d’una setmana perquè el Nàstic comenci la temporada amb la visita del Tenerife al Nou Estadi i la direcció esportiva del club grana té encara força deures per fer. I és que el tècnic de l’equip, José Antonio Gordillo, va deixar molt clar després de l’amistós contra l’Espanyol, en què els seus van caure 0-2, que fan falta reforços. “Tenim la necessitat d’incorporar algun jugador més i el director esportiu, Arnal, està treballant en aquest línia”, va dir el tècnic andalús, que va ser força explícit en assenyalar quines son les posicions que cal apuntalar: “Ens falten un parell de jugadors per a la zona defensiva, un migcampista i, també, en funció de les baixes que es puguin produir, un jugador de banda.” El fet que Gordillo parli de possibles baixes, en tot cas, reflecteix la possibilitat que el club tarragoní busqui una sortida a l’extrem canari Omar Perdomo.

L’entitat tarragonina, en tot cas, està buscant un central bregat i un defensa que pugui jugar a la banda dreta. D’altra banda, la posició que cal reforçar al mig del camp la podria ocupar el futbolista de l’Espanyol Álex López, tot i que l’acord de cessió entre el club grana i el blanc-i-blau encara no s’ha tancat. Reforçar el carril de l’atac, per la seva banda, dependrà sobretot del futur d’Omar Perdomo.

Més enllà de parlar de quines són les posicions que cal apuntalar, Gordillo també va al·ludir als progressos de l’equip en la pretemporada amb força satisfacció: “Estem a prop del que vull. Ens falta corregir algunes coses, però tot i això estem molt a prop del que demano.”

ZONA PRIORITÀRIA

La defensa és la zona que cal reforçar més: fa falta un central i un lateral

LA INCÒGNITA

L’arribada d’un extrem depèn del futur d’Omar Perdomo, que pot estar fora del club

SATISFACCIÓ

El tècnic està content amb l’evolució de l’equip, tot i que vol polir coses

Diumenge, darrer amistós, contra l’Ascó

Abans d’iniciar la lliga el dilluns 20, el Nàstic farà un darrer test de pretemporada. El conjunt tarragoní va tancar ahir un partit amistós contra l’Ascó que es disputarà diumenge a les set de la tarda al Nou Estadi. La fita és que l’equip agafi ritme per iniciar la temporada amb una alegria, un fet que Gordillo valora molt: “El calendari que ens espera és complicat, però la categoria és molt dura cada diumenge. És important començar bé per agafar bona dinàmica i confiança.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)