2a divisió FEF

L’Olot, el convidat en la presentació del Palamós

D’estrena. El degà presentarà la plantilla 2018/19 a casa (19.00 h) i tot seguit es posarà a prova enfrontant-se a un Olot en molt bona forma

L’equip palamosí i l’Olot disputaran aquest vespre (19.30 h) una nova edició del torneig Vila de Palamós. Abans que la pilota passi a ser la protagonista, però, el club local farà la presentació de la plantilla de la temporada 2018/19, en què el degà celebra el seu 120è aniversari (19 h). Amb un equip força renovat, una de les principals novetats és la banqueta, on Javi Salamero mirarà de pilotar la nau de retorn a tercera divisió. En el duel davant la seva afició, el Palamós s’enfrontarà a l’Olot, un rival molt atractiu i que passa per un bon moment de joc. Els de Raúl Garrido van brillar en el Torneig de l’Estany, en el qual es van imposar per la mínima al Figueres i van golejar el Banyoles per 0-5.

D’una altra banda, l’equip garrotxí va anunciar ahir que el debut en la lliga de 2a divisió B serà el diumenge 26 d’agost a les 6 de la tarda al municipal d’Olot. El rival serà un Cornellà que s’ha reforçat molt aquest estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)