2a divisió FEF

El Barça B remunta

Amistosos. Victòries del filial blaugrana, el Sabadell, l’Olot i el Cornellà, aquest darrer contra un altre rival de segona B, el Peralada

Quan queden dues setmanes per començar el campionat de segona B, el Barça B, que segueix posant-se a punt ja amb la majoria dels seus jugadors disponibles, va guanyar el Figueres en un duel en el qual es van avançar els empordanesos. Moha, però, va aconseguir la igualada, i en el tram final, Collado, de falta, va acabar de capgirar el marcador.

Va ser una jornada reeixida també per la resta d’equips de la divisió de bronze que, com els blaugrana, van aconseguir el triomf. Només el Peralada, que va caure contra el Cornellà, a qui s’enfrontarà a la lliga, es va quedar sense la victòria per culpa d’un gol de Jaume Pascual.

Pel que fa als equips de tercera divisió, molts dels quals van jugar ahir el seu darrer partit de preparació abans de començar la competició oficial el proper cap de setmana. Entre els enfrontaments, destaca la victòria de l’Europa, que ha anat de menys a més en aquesta pretemporada, i el triomf convincent del Santfeliuenc al camp del Santboià. El Llagostera, la Pobla, la Grama i l’Ascó també van guanyar.

Sabadell - Sant Ildefons 2-1
Édgar i Ángel / Alabau
Reddis - La Pobla Maf. 0-4
Moha (3) i Koné
Vilassar - Sants 1-0
Ali
Sant Cristòfor - Girona C 0-2
Miki Poveda i Aleix Feixas
Santboià - Santfe. 0-2
David López i Josele
Castelldefels - Europa 0-2
Prats i Josemi
Vilanova - Grama 0-1
Buba
Palamós - Olot 0-3
Marc Mas (2) i Xumetra
Ascó - Reus juv. 3-0
Sardà, de penal, Enric Bernat i Torres
Muntanyesa - Prat 1-1
Joshua / Carlos Garcia
Llagostera - Farners 2-1
Arimany i Abel / Guillem Cornellà
Figueres - Barça B 1-2
Ritxi / Moha i Collado
Cornellà - Peralada 1-0
Jaume Pascual
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)