3a divisió FEF

Fran Ochoa es desvincula

3a divisió. El migcampista deixa el Llagostera per incompatibilitat d’horaris amb la feina i el club continua atent al mercat de fitxatges

Si la setmana passada el Llagostera va perdre Chico i Pol Tarrenchs (Palamós), ahir el club llagosterenc va anunciar una nova baixa, la del migcampista Fran Ochoa, que s’ha desvinculat per incompatibilitat d’horaris amb la feina. El futbolista, que havia arribat després de la sortida de Marc Carbó cap al Badalona, deixa una altra fitxa lliure –el Llagostera només en té una de lliure pel que fa a majors de 23 anys– que la direcció esportiva llagosterenca estudiarà si reforçar o no. Tot i així, l’equip d’Oriol Alsina no descarta aprofitar alguna altra opció en el mercat de fitxatges.

D’una altra banda, després de superar el Peralada en el darrer amistós (2-1), el Llagostera ja prepara el seu debut en la lliga diumenge al camp de la Pobla de Mafumet (19h) amb l’objectiu de començar amb bon peu el seu retorn a tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)