Girona

Sense clàusula de la por

Rubén Alcaraz. El migcampista barceloní, que ha fet part de la pretemporada amb el Girona, podrà jugar divendres amb el Valladolid a Montilivi contra el seu exequip

Les faltes directes de Rubén Alcaraz poden ser una amenaça ben real aquest divendres a Montilivi, perquè l’exjugador del Girona, traspassat fa unes setmanes al Valladolid, podrà jugar contra el seu exequip. En l’acord que va acabar amb el migcampista barceloní a Pucela no hi ha la famosa clàusula de la por, que no deixa de ser un contracte privat entre els dos clubs en el qual s’estableix que hi ha d’haver una compensació econòmica –mai es tractaria d’un cas d’alineació indeguda amb repercussió en el resultat– si el futbolista en qüestió juga contra el seu exequip.

Alcaraz, la marxa del qual ha representat un milió d’euros per al Girona, va jugar la temporada passada cedit a l’Almeria. En l’equip gironí va jugar a segona A el curs 2015/16 (23 partits i 2 gols) i el 2016/17 (24 partits i 6 gols). La progressió del futbolista, de 27 anys, ha estat constant. Després d’un any a 3a (Gramenet), quatre a 2a B (Gramenet, Prat i Hospitalet) i tres a 2a A (Girona i Almeria) ara li arriba l’hora de la 1a.

David Timor, sí

El Girona, que també va pagar traspàs per Timor l’estiu passat, sí que estava afectat per una clàusula de penalització imposada pel Leganés. Timor no va jugar contra el seu equip ni a Montilivi ni a Butarque.

EN PROGRESSIÓ

Després d’un curs a 3a, quatre a 2a B i tres a 2a A, al migcampista de 27 anys li arriba l’hora de jugar a primera

PRECEDENT

L’estiu passat, el Girona va pagar per Timor, però el Leganés li va fer signar una clàusula de penalització
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)