Nàstic

Ben pendents del mercat

Nàstic. El club grana afronta l’inici de lliga amb força moviments per esclarir, tant d’entrada com de sortida, i amb la prioritat de reforçar la defensa amb un central de garanties

La lliga comença demà i, si bé el Nàstic no jugarà fins dilluns vinent, a Tarragona hi ha encara molta feina per fer quant a la configuració del bloc. El director esportiu grana, Arnal Llibert, és conscient que hi ha força situacions que s’han de resoldre, tant d’entrades com de sortides, i espera anar tancant aquests fronts els pròxims dies. D’entrada, la gran prioritat del club és apuntalar una rereguarda que encara pot veure alguna sortida. José Antonio Gordillo no ha amagat els darrers dies que vol un parell de defenses més i el més urgent ara per ara és incorporar-hi un central de garanties, tot i que s’està treballant per apuntalar també el carril dret. Més enllà de la rereguarda, el club també treballa per reforçar la medul·lar, sobretot si es tanca la sortida de Maikel Mesa. La zona del camp que, si no hi ha cap sorpresa, no es reforçarà més és l’atac, que es va apuntalar amb la cessió de Sebas Coris. Per fer lloc als fitxatges, això sí, el club és conscient que s’haurà d’obrir la porta a força jugadors. El cos tècnic i la direcció esportiva ja han abordat aquest tema amb els futbolistes amb qui no es compta perquè busquin una sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)