Girona

El Valladolid, també amb baixes

El rival. El conjunt dirigit per Sergio González, que avui farà l’últim entrenament a porta tancada, no podrà disposar de Luismi, Mayoral i Ivi López en el debut de demà a Montilivi

El Girona i el Valladolid obriran demà la lliga 2018/19 a l’estadi de Montilivi (20.15 h) i tots dos ho faran amb baixes sensibles. Pel que fa al Valladolid, tindrà tres absències segures per al debut de demà, en el que serà el retorn del club blanc i violeta a la primera divisió després de quatre anys a la categoria de plata. Es tracta d’Ivi López, Luismi i David Mayoral, que estan descartats per diferents problemes físics. Això, en espera de l’últim entrenament que farà avui el conjunt val·lisoletà als camps annexes del José Zorrilla.

D’altra banda, el Girona també farà avui una última sessió a les instal·lacions de La Vinya del PGA amb la mirada posada en l’estat del porter Bounou, que arrossega molèsties i és dubte per al partit de demà. Timor, Mojica, Ramalho i Planas son els altres jugadors del Girona amb problemes físics.

L’ÚLTIMA PROVA

El Girona farà avui un últim entrenament a La Vinya amb la mirada posada en l’estat físic del porter Bounou
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)