Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“L’entusiasme i l’energia dels últims anys els hem de mantenir”

Eusebio Sacristán s’estrenarà aquest vespre com a nou entrenador del Girona a casa i en competició oficial. El nou líder de la banqueta gironina, a més, debutarà en la lliga contra un rival que coneix bé com és el Valladolid: “Em fa molta il·lusió tornar a entrenar a primera divisió i fer-ho en un club que em va transmetre una idea i un projecte que s’està confirmant un cop a dins de l’entitat. Les circumstàncies, a més, han fet que l’estrena sigui contra l’equip de la meva terra, on vaig créixer i amb la qual a nivell personal m’uneixen moltes coses.” El tècnic val·lisoletà és conscient de la força amb què el Valladolid ha tornat a la màxima categoria després de quatre temporades d’absència i avisa: “Hem d’estar molt preparats perquè ens trobarem un rival amb una clara inèrcia positiva. A Girona ja sabem què vol dir això, ja que ho vam viure el curs passat. Hem de centrar-nos en la nostra feina i mantenir l’entusiasme, la humilitat i l’energia que han caracteritzat l’equip en les últimes temporades. Mantenir els valors que han fet gran aquest club.”

El nou sistema, un fet

Sobre la transició del sistema de joc que va imposar Pablo Machín cap a les noves idees que vol inculcar Eusebio, el tècnic va ser clar i molt didàctic: “És un procés, i si considero que en algunes coses podem anar una mica més ràpid, ho farem. He vist que en el treball ofensiu moltes coses de l’anterior etapa m’agradaven i ho mantindrem, però en defensa he decidit aplicar les idees en què jo i els jugadors que tinc crec que es poden trobar millor. Crec que ara mateix ens trobem més còmodes en la defensa de quatre. Partirem des del 4-3-3 perquè quan defensem volem pressionar més amunt. Per aconseguir-ho traiem un central i el situem al mig del camp.

Eusebio també va explicar que el principal dubte en l’alineació el té en la punta d’atac, va refermar la seva confiança en Pedro Porro i va posar l’accent en el fet que Portu, desitjat per altres equips, està del tot centrat en el Girona.

EL VALLADOLID

“Hem d’estar molt preparats perquè trobarem un rival amb molta il·lusió i amb una clara inèrcia positiva”

DE 3-4-2-1 AL 4-3-3

“És un procés i si considero que en algunes àrees com la defensa podem anar més ràpid, ho farem”

EL NOU GIRONA

“En defensa pressionarem més amunt i per això reforcem el mig. En atac no fem tants canvis”

UN ONZE CLAR

“En atac tenia dubtes i els he resolt. Pel que fa a Pedro Porro, és molt possible que surti d’inici”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)