Girona

El Manchester City cedeix Patrick Roberts al Girona

Reforç. L’extrem anglès de 21 anys ha destacat en les categories inferiors de la selecció anglesa i les dues últimes temporades i mitja ha jugat al Celtic de Glasgow

El Girona ha anunciat la primera cara nova de la plantilla per afrontar la temporada 2018/19. Després de quedar-se en propietat Mojica i Muniesa, i renovar la cessió d’Aleix García, el club de Montilivi incorpora Patrick Roberts. De fet, el futbolista anglès és a Catalunya des de dimarts i ja treballa amb l’equip d’Eusebio des d’ahir però problemes burocràtics amb la federació anglesa han endarrerit el comunicat oficial de l’acord. L’extrem anglès pertany al Manchester City i arriba a terres gironines com a cedit del club ‘citizen’ fins a final de temporada. Esquerrà de 21 anys, el nou futbolista blanc-i-vermell ha destacat en les categories inferiors del Fulham, el City i també de la selecció anglesa, amb qui va aconseguir el títol de campió d’Europa sub 17 l’any 2014. En les dues últimes temporades i mitja ha vestit la samarreta del Celtic de Glasgow també en qualitat de cedit. L’any passat però les lesions li van impedir mostrar la seva millor versió al terreny de joc.

Patrick Roberts ja ha entrat en la convocatòria pel partit de demà a Montilivi contra el Valladolid (20.15 h) i té tots els números per debutar davant la seva afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)