2a divisió FEF

Moha Keita es guanya un lloc amb el Peralada

2a divisió B. El davanter, que havia de jugar amb el Girona C, ha convençut Chicho en la pretemporada i formarà part de la plantilla

Després d’acabar la temporada passada amb el juvenil del Girona, Moha Keita havia d’afrontar el seu primer curs com a futbolista amateur a 1a catalana amb el Girona C, però durant la pretemporada s’ha guanyat fer un pas més endavant i jugar amb el Peralada a 2a B. El davanter d’origen senegalès, que va anar amb el primer equip a Manchester i després ha estat un fix en les alineacions dels amistosos del Peralada, ha convençut Chicho i a la direcció esportiva amb el seu bon rendiment i formarà part de la plantilla del conjunt xampanyer. De fet, Moha ja té la fitxa activada i si no hi ha cap imprevist podrà jugar en l’estrena el diumenge 26 a Sabadell.

El punta, que ha estat una de les conclusions positives de la pretemporada que ha pogut treure el Peralada tot i els condicionants que està havent de superar, afrontarà la tercera temporada amb l’entitat gironina després d’arribar al juvenil B el mes de desembre del 2016. El curs passat, amb el juvenil A, va firmar una bona temporada a divisió d’honor. Tot i no ser indiscutible –només 13 titularitats en 25 participacions–, el punta va acabar el curs amb 7 dianes.

El fet que un jugador inscrit amb el Girona C no pugui jugar amb el Peralada pel conveni de filiació ha acabat provocant aquesta decisió, que també s’ha valorat en el cas de Muritala, en què de moment no s’hi ha apostat. Al marge d’això, la direcció esportiva continua treballant per acabar de tancar els últims fitxatges i definir possibles sortides, que podrien arribar la setmana que ve.

VALOR EN ALÇA

Moha no va ser titular indiscutible el curs passat amb el juvenil, però va marcar 7 gols
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)