Girona

Patrick Roberts entra a la llista

Convocat. L’anglès forma part d’una llista de 19 jugadors de la qual Eusebio haurà de descartar un dels tres jugadors del filial que també la integren: Eric Montes, Soni i Giorgi. Confirmades les baixes de Ramalho, Planas, Mojica i Aday

Patrick Roberts serà a la banqueta i té moltes possibilitats de debutar avui a la primera divisió espanyola. Eusebio va fer una llista de dinou per tenir un roc a la faixa en el cas que el Girona s’hagués ennuegat o no hagués tingut temps d’inscriure’l a la LFP, però tot va acabar anant com una seda i el tècnic haurà de deixar fora un dels tres jugadors del filial (Porro, que serà titular, ja menja a banda) que va acabar cridant: Eric Montes, Giorgi o Kevin Soni. Tots tres han tingut protagonisme durant la pretemporada, però un d’ells no s’asseurà aquest vespre a la banqueta. Els que també veuran el Girona-Valladolid des de la graderia seran els lesionats Jonás Ramalho, Carles Planas i Johan Mojica. I Aday Benítez, per al qual no hi ha hagut indult per part del nou president de la FEF Luis Rubiales, tot i que el Girona ha estat esperant la mesura de gràcia fins a última hora.

L’onze, amb pocs dubtes

Eusebio va assegurar que ja té l’onze al cap i va confirmar que mantindria el 4-3-3. Sembla clar que Bounou serà l’escollit a la porteria (el marroquí no s’ha entrenat dos dies aquesta setmana per molèsties musculars) i que en l’atac l’hondureny Choco Lozano té més números que Stuani, que es va reintegrar tard a la disciplina del grup després de tenir uns dies extra de vacances pel mundial. Timor, ja recuperat, jugarà per davant de la defensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)