Nàstic

El camí està marcat

Nàstic. Els tres últims partits del curs passat, en què l’equip grana, compacte i vertical, va assimilar el mètode de Gordillo ràpidament, són la referència per al nou curs. “Tenim les idees clares”, diu el tècnic

Al final de la temporada passada, el Nàstic se la va jugar, tal com ja havia fet un any abans, canviant l’entrenador en les tres últimes jornades per aconseguir la permanència. L’equip grana va assimilar molt ràpidament els conceptes del nou tècnic, José Antonio Gordillo, i va aconseguir un ple de victòries que li va permetre continuar a la categoria. Aquells tres partits, en què el Nàstic es va mostrar sòlid, compacte i efectiu en atac, buscant el joc per les bandes i les pilotes a l’àrea rival, són el punt de partida per a la nova temporada, en què Gordillo continua com a tècnic.

“Tenim les idees i els conceptes clars, en la línia del final de la temporada passada. Estem preparats per competir”, va afirmar ahir el tècnic andalús, que, tot i que admet que l’equip encara està “en construcció”, ja n’espera una versió competitiva que mostri moltes coses. Gordillo assegura que té bastant clar quin onze titular confeccionarà per al primer partit de lliga, dilluns a les vuit del vespre contra el Tenerife al Nou Estadi. El més previsible és que hi hagi una majoria de futbolistes de la temporada passada. Més enllà dels dubtes a la porteria –Dimitrievski era el titular el curs passat, però s’ha passat l’estiu amb un peu fora de l’equip, Bernabé és el que més minuts ha acumulat en la pretemporada i Becerra ha estat fitxat per ser titular–, sembla clar que jugadors com ara Kakabadze, Arzo i Abraham en defensa; Fali i Morente al mig del camp, i Manu Barreiro i Uche en atac tenen un lloc assegurat. Caldrà veure qui col·loca Gordillo en el doble pivot al costat de Fali, si Javi Márquez, que continua del curs passat, o el retornat David Rocha.

El primer rival de la nova temporada és el Tenerife, un equip que el curs passat va estar lluitant per disputar la fase d’ascens i que ara ho tornarà a intentar. “És un equip semblant al nostre, competitiu i amb bons futbolistes. Segur que de seguida estarà a la zona alta”, afirma Gordillo, que només té una baixa segura, la del lesionat Javi Jiménez.

LES FRASES

Tenim les idees i els conceptes clars, en la línia del final de la temporada passada. Estem preparats per competir

CONTINUÏTAT

El primer onze titular de l’equip tarragoní tindrà una majoria de futbolistes de la lliga passada
Espero un equip ordenat i competitiu. Estem en construcció però ja s’han de veure moltes coses
José Antonio Gordillo
entrenador del nàstic

Maikel Mesa fitxa finalment per Las Palmas

Maikel Mesa va saber ahir, finalment, quin serà el seu nou equip. Després de tot un estiu de negociacions entre el Nàstic i els dos clubs que hi estaven interessats, Las Palmas i el Màlaga, finalment és l’equip canari el que obté els serveis del migcampista, que haurà estat una temporada al Nàstic, amb 36 partits i 8 gols. Ara, el Nàstic haurà d’incorporar un futbolista per al mig del camp per substituir-lo. La direcció esportiva també busca un central –Cadamuro s’entrena a prova– i algun altre retoc, sobretot si abans del 31 d’agost hi ha més sortides.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)