Girona

Sergio González

Entrenador del Valladolid

“És un molt bon resultat i ens dona confiança”

Satisfacció en l’expedició castellana després del partit de Montilivi. Així va valorar el retorn del Valladolid en la màxima categoria el seu entrenador, Sergio González, conscient que el seu equip es troba en construcció i que al davant hi tenia un bloc amb més rodatge: “És un molt bon resultat i ens ha de donar confiança. El punt és un punt de força, d’un bloc que ha d’evolucionar, tot esperant que arribin nous efectius.” I és que en la valoració de l’enfrontament, Sergio ho tenia clar: “No crec que el Girona hagi merescut guanyar més que nosaltres. Potser han generat alguna ocasió més que nosaltres, però tenim una bona defensa i un bon partit i el plantejament que havíem preparat ens ha funcionat prou bé. L’empat crec que és del tot just, tot i que ens deixa millor gust de boca a nosaltres que al Girona.”

La pólvora, mullada

El tècnic del Valladolid tenia clar que els seus homes havien de fer un partit perfecte en defensa per obtenir alguna cosa positiva de la seva visita a Girona: “El plantejament era clar. Resistir l’envestida inicial i amb el pas dels minuts introduir la pólvora que teníem a la banqueta. Crec que la primera part del pla l’hem aconseguit. El bloc en defensa es manté de l’any passat, i això es nota molt. En atac, en canvi, encara ens falta aquella espurna que marca la diferència i que segur que acabarem tenint.”

El tècnic del Valladolid, conscient que el seu equip arribava a Montilivi amb les forces justes, també va posar l’accent en el fet que el marge de creixement és alt, sobretot si arriben alguns reforços: “No demano res en concret, però com molts altres equips de la lliga estem pendents que surtin bones oportunitats per fitxar en aquestes dues setmanes.”

RESULTAT JUST

“L’empat és just. Potser ells han arribat més, però nosaltres hem fet un gran treball”

FALTA LA REMATADA

“En defensa el bloc es manté del curs passat; en atac falta una espurna més”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)