Vilafranca i Santboià comencen sense gols

Igualtat. L’equip penedesenc va portar més la iniciativa que els del Baix Llobregat, ordenats i seriosos, i es van veure poques ocasions

VILAFRANCA 0 SANTBOIÀ 0

VILAFRANCA:Ramos, Òscar Sierra, Ignacio Rosillo, Gerard Boira, Víctor Oribe, Sergi Gestí, Ramon, Luca (Sergi Escofet, 83’), Roger Escamilla (Braima, 65’), Marc Vadillo (Ricky Nogueira, 74’) i Pelegrín.SANTBOIÀ:Rafa Leva, Álex Ruiz, Borges, Carlos Bellido (Kishimoto, 80’), Javi Fernández, Carles González, Torres (Moya, 83’), Marc Hervías, Alfonso (Víctor Márquez, 89’), Joan Cervós i Sergi Caballero.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:Al visitant Borges.PÚBLIC:Uns 300 espectadors al camp del Vilafranca.

El Vilafranca i el Santboià van començar la lliga amb un empat sense gols. Els visitants no van poder venjar-se de l’1-3 que els van infligir els penedesencs fa tot just dues setmanes en la copa Catalunya, mentre que el Vilafranca allarga la seva malastrugança en les primeres jornades: ja fa vuit any que no venç en l’estrena.

Els dos equips es van mostrar molt de respecte durant els 90 minuts, de manera que el joc va ser igualat i les ocasions de gol, poques i repartides. La més clara de la primera meitat la va tenir el jugador del Vilafranca Pelegrín, amb xut potent que va desviar el travesser.

En la segona meitat es va mantenir la dinàmica de la primera, amb els locals portant més la iniciativa del joc davant un Santboià ben situat i ordenat. En els últims minuts, el cansament propi d’aquest punt de la temporada va fer que el ritme decaigués i que els dos equips acabessin donant per bo el punt aconseguit.