3a divisió FEF

El Granollers sorprèn l’Ascó

Triomf a domicili. El gol en el minut 55 de Sergi Pastells, fitxat aquesta mateixa setmana, va donar els tres punts a l’equip vallesà

ASCÓ 0 GRANOLLERS 1

ASCÓ:Eudald Brull, Pato, Argilaga, Artur, Josep Ramon, Enric Bernat (Víctor Bertomeu, 58’), Peke, Sardà, Xavi Jaime (Héctor García, 80’), Miranda i Riki (Toldrà, 67’).GRANOLLERS:Sergio, Caparrós, Víctor Díaz, Eric Pujol, Guillem, Joan Inés (Joel Sánchez, 68’), Ricky, Sergi Pastells, Oriol, Kilian (Àlex Castillo, 88’) i Albert (Marc Pluvins, 89’).GOLS:0-1 (55’) Sergi Pastells.ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:Als visitants Guillem, Riki i Joan Inés.

Dijous el Granollers va fer oficial el fitxatge de Sergi Pastells i ahir, només dos dies després, l’exjugador del Sabadell va donar la primera victòria de la temporada a l’equip vallesà en l’estrena en la lliga. El seu gol en el minut 55 va desequilibrar un partit amb més domini dels locals però jugat amb seriositat pels visitants.

El porter del Granollers Sergio va ser protagonista abans que Pastells, ja que va aturar un penal en el minut 6. El va xutar l’exjugador del Reus B Xavi Jaime, que va veure com Sergio li endevinada la intenció. La primera meitat va ser força igualada i amb poques ocasions clares. Dels visitants va destacar un Kilian molt actiu.

En la segona meitat, el partit no va trigar a posar-se-li de cara al Granollers amb el gol de Pastells. Després, l’Ascó va incrementar el domini buscant el gol de l’empat, però li va faltar encert. El Granollers, per la seva banda, es va defensar amb encert i, al contracop, va protagonitzar alguna arribada a l’àrea dels riberencs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)