Territorial

El Gavà expulsarà Dowi després d’una agressió greu

1a catalana. El futbolista va propinar tres cops de puny a Jan Lladó, del Rubí

L’amistós que va enfrontar el Gavà i el Rubí dissabte a la Bòbila va acabar de la pitjor manera. L’àrbitre del matx, Martínez Navarro, va suspendre’l en el minut 80 després que el futbolista local Albert Llorca, conegut com a Dowi, propinés tres cops de puny i fes una fissura al pòmul al visitant Jan Lladó, en una acció sense la pilota en joc. El jugador del Gavà, al qual el club donarà la baixa –avui hi ha una reunió de la junta en què s’ha de rubricar aquesta decisió–, és reincident, ja que la temporada passada ja va rebre una sanció de 17 partits quan, jugant a la Muntanyesa, va propinar un cop de colze a Sergi Serés, del Can Vidalet, que va acabar a l’hospital amb una commoció cerebral i deu punts de sutura a l’orella.

El futbolista agredit dissabte, Jan Lladó, demana que es prenguin mesures. “Cal posar en coneixement del cas a la FCF, no pot ser que aquest noi continuï jugant, perquè és reincident”, va afirmar ahir el jugador del Rubí, que hi va afegir: “Sense pilota, cap agressió no està justificada. El pitjor és que com que aquesta gent no es guanya la vida en això, li és igual si l’expulsen quatre mesos, no li va el plat a taula.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)