3a divisió FEF

Un bon punt de partida

Taules. Les intervencions del porter Marcos i un gol de Josu Currais a les acaballes eviten l’ensopegada del Llagostera en l’estrena del retorn a tercera al camp de la Pobla de Mafumet

pobla de maf. 1 llagostera 1

POBLA DE MAFUMET:Cordero, Osuna, Ferrer, Pol Domingo (Nil Coch, 75’), Sanz, Alberto García, Roger Escribà, Koné (Ivan Vidal, 62’), Montero, Moha Chabboura i Joel Marín.LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Toni Cunill (Maik Molist, 75’), Lucas Viale, Josu, Pol Gómez, Pitu, Gil Muntadas, Erik Jiménez (Sergi Arimany, 51’ (Marc Medina, 57’)), Moussa i Sascha.GOLS:1-0 (10’) Koné. 1-1 (80’) Josu.ÀRBITRE:Miguel Teruel.T.G.:a Sanz (16’), Ivan Vidal (64’), Montero (64’) i Ferrer (64’); als visitant Lucas Viale (13’) i Crespo (20’), Moussa (64’) i Oriol Alsina (89’).T.V.:cap.

El Llagostera va sumar un bon punt en un camp complicat com el de la Pobla de Mafumet en l’estrena del retorn a tercera del conjunt dirigit per Oriol Alsina (1-1). Les parades de Marcos Pérez, el millor jugador llagosterenc, i un gol del defensa Josu Currais van permetre als gironins començar la lliga amb un punt contra un dels equips aspirants a estar a la part alta de la classificació.

En la primera part, la Pobla de Mafumet va portar el pes del partit i va gaudir de les millors ocasions de gol. Tot i això, va ser el Llagostera el primer a avisar al rival a través d’un un contra un que Gil Muntadas no va saber materialitzar davant el porter Cordero (6’). Després de l’ensurt llagosterenc, els tarragonins van poder avançar-se gràcies a una bona definició de Koné (10’). El davanter va rebre una passada a l’espai i després de controlar molt bé va batre Marcos, que no va poder fer res per evitar la primera diana en contra del curs. Els jugadors dirigits per Oriol Alsina van fer tímides arribades a l’àrea rival, però la falta d’idees en els metres finals va impossibilitar gaudir d’ocasions clares per marcar –Sascha va rematar amb el cap a fora (25’).

La Pobla de Mafumet, en canvi, oferia una versió més completa i vertical que els gironins. En el 20’, l’exjugador del Llagostera Moha Chabboura va estar a punt de fer el 2-0, però va xutar massa desviat i en el 27’, Joel Marín va topar amb Marcos, que en l’últim minut del primer acte va tornar a fer una intervenció providencial aturant un mà a mà a un rival.

Marcos i Josu, vitals

En la segona meitat, el Llagostera va intentar controlar més el matx i va tenir més presència en camp contrari. La Pobla va continuar tenint les millors ocasions i després que Koné xutés per damunt del travesser (54’), Marcos Pérez va salvar el seu equip amb dues accions brillants en el 71’ i el 72’. A deu minuts del final, el lateral Josu Currais es va treure del barret un xutàs des de fora de l’àrea que va sorprendre Cordero i va permetre al Llagostera empatar. Al final, Lucas Viale (85’) i un cop més Marcos (89’) van ser clau per evitar el gol local i assegurar un bon punt per començar.

ELS VESTIDORS

Marxem contents amb l’empat, ja que el partit se’ns havia posat molt complicat i, a més, la Pobla de Mafumet és un equip amb molt nivell

EL DAVANTER

Hem patit al final pel físic, però hem reculat bé i l’equip ha demostrat tenir ofici i marge de millora
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

EL GOLEJADOR

Sascha Andreu va ser la referència en la punta d’atac i Arimany va sortir des de la banqueta però es va lesionar
Després que Marcos salvés el 2-0, Josu Currais va empatar amb un bon xut des de fora de l’àrea

Aficionats del Nàstic increpen l’afició gironina

El Llagostera no va estar sol a la Pobla de Mafumet per enfrontar-se al filial del Nàstic, ja que una dotzena d’aficionats gironins van presenciar el matx. Aquests van ser increpats constantment per aficionats del Nàstic durant tot el partit i amb l’empat de Josu la tensió va augmentar fins al punt de necessitar, els llagosterencs, l’ajuda dels Mossos d’Esquadra per abandonar l’estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)