2a divisió FEF

Amb les forces a mitges

Amistós 2a B. El Peralada remunta un 0-2 al camp del Badalona per acabar empatant, però encara està molt lluny del seu nivell quan només queda una setmana per visitar el Sabadell en lliga

badalona 2 peralada 2

BADALONA:Perales, Albarran, Robusté, Moyano, Adri García, Sergi, Boniquet, Dani Hernández, Isaac Padilla i Chacopino. També van jugar: Morales, Ortiz, Escudero, Carbó, Aly, Joel Arimany, Moha, Hiroaki i Nadjib.PERALADA:Vito, Valery, Jordan, Montes, Serrano, Giorgi, Jofre Cherta, Andzouana, Pau Miguélez, Soni i Joel Arimany. També van jugar: Paco López, Pachón, Moha, Muritala, Mejía i Eloi.GOLS:1-0 (23’) Isaac Padilla. 2-0 (31’) Boniquet. 2-1 (47’) Joel Arimany. 2-2 (59’) Kevin Soni.ÀRBITRE:Text.T.G.:al local Robusté i al visitant Valery.

El Peralada va tancar ahir la pretemporada amb un empat (2-2) contra un Badalona amb qui es veuran les cares durant la temporada. Per això la d’ahir no era una prova més, i és que havia de servir per veure en quin estat arriben els xampanyers després d’una pretemporada complicada marcada pels contratemps i les oportunitats de diversos jugadors amb el primer equip del Girona. Tal com era de preveure, el Peralada encara està molt lluny del seu nivell, ja que ahir, tot i tenir a disposició jugadors com Montes, Soni, Andzouana i Giorgi que són candidats a anar convocats amb el primer equip, Chicho només va tenir 12 jugadors de la plantilla a la seva disposició –comptant-hi Moha, que encara no està del tot confirmat, i Serrano, de qui el club està content però no en garanteix la continuïtat.

En la primera part el Peralada no va estar bé, sobretot en els petits detalls. Tot i això els de Chicho van disposar de bones ocasions per obrir el marcador, i és que les mancances es van deixar veure més en defensa que en atac. Malgrat tot, qui va ser més efectiu va ser el Badalona, que va perdonar menys i va arribar al descans amb un 2-0 gràcies als gols d’Isaac Padilla i de l’exjugador del Peralada Boniquet, que també va participar en la primera diana donant l’assistència.

En la represa el Peralada va millorar molt la seva cara i va sortir amb una marxa més. Els onze titulars van durar molts minuts sobre el terreny de joc, per guanyar rodatge –podria ser l’onze de Sabadell si no es recuperen els lesionats–, i van capgirar del tot la situació. De fet Joel Arimany només va tardar dos minuts a fer el 2-1 rematant de cap una centrada de Pau Miguélez. Les sensacions eren molt millors que en els primers 45 minuts i les ocasions s’anaven succeint fins que Soni va fer l’empat a dos en el 59’ superant en l’un contra un Morales amb un xut potent i ras. En els últims minuts, amb els canvis, el partit va baixar molt de revolucions.

Ens falta molt per arribar al nivell que hem de mostrar. Hem d’aprendre d’avui i saber que hem de competir molt millor
Per ser un equip fiable i estable necessitem temps. Fins que no es tanqui el mercat la situació no es normalitzarà i ens faltaran hores
Que hi hagi una reacció en la segona part és positiu. Estic content per la predisposició
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada

Les lesions, un obstacle que preocupa molt

En el partit d’ahir Chicho no va poder disposar del japonès Nakasaka, que encara no ha arribat, ni de Pedro Porro, que està centrat en el Girona. El tècnic gironí tampoc va poder disposar de Iago López, Teo, Kilian, Álamo, Rober Sierra, Paik ni Mario Rodríguez, i és que aquests set futbolistes estan fent treballar els serveis mèdics del club a marxes forçades per les seves respectives lesions. El més preocupant de tot és que la majora de les lesions són musculars i no es preveu que la seva recuperació sigui immediata. De fet, a hores d’ara només sembla viable que els dos laterals esquerres de l’equip, Kilian Duran i Álamo, tinguin possibilitats d’arribar a temps de jugar diumenge que ve a Sabadell. Els altres cinc estan gairebé descartats per a l’estrena.