3a divisió FEF

Un punt que satisfà tothom

Amb cautela. El Sant Andreu i el Prat empaten sense gols en un matx en què els locals van generar les millors ocasions

sant andreu 0 ae prat 0

SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Juanan, Víctor (Jaume, 78’), Ton Alcover, Josu, Ferran (Felipe, 85’), Kuku (Carlos, 63’) i Elhadji.AE PRAT:Andrés, Salva, Cárdenas, Carlos García, Ricarte, Putxi, Padilla, Toni (Zárate, 70’), Pla (Pau López, 85’), Poves (Pedro, 78’) i Guiu.ÀRBITRE:Muñoz Baquero.T.G.:al local Ferran; i als visitants Alex Pla i Padilla.PÚBLIC:Uns 600 espectadors.

El Sant Andreu i el Prat, dos dels grans candidats a l’ascens, van començar el curs amb un d’aquells punts que no deixen ningú descontent, si bé el conjunt de casa va dominar més moments el partit. Val a dir, això sí, que les dues parts van seguir la mateixa tendència: el Prat va començar controlant, però, amb el pas dels minuts, el Sant Andreu va anar entrant en joc i va generar les ocasions més clares. En el primer temps ho van intentar, sense fortuna, Noguera, Ferran i Elhadji. L’ocasió més clara de tot el partit arribaria després de la represa. Segovia va servir en llarg després d’un córner, Ferran es va plantar sol davant d’Andrés i va enviar la pilota al travesser (58’). El refús del xut se’l trobaria Josu, que va rematar desviat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)