Nàstic

El Nàstic es deixa empatar pel Tenerife en el tremps afegit (1-1)

Futbol. Un gol d’Aveldaño en el temps afegit ha impedit als grana, que s’havien avançat amb un gol de Fali, sumar el primer triomf del curs

Mal gust de boca li ha quedat al Nàstic, que ha vist com el Tenerife empatava en el temps afegit un partit que ha dominat en tot moment. Els grana han sortit a per totes i ben aviat Fali ha avançat els de Gordillo amb una rematada de cap en la sortida d’un córner. Els locals han dominat clarament al Tenerife i Ikechukwu Uche hauria pogut fer el segon però el seu xut s’ha estavellat al pal. En els últims minuts de la primera art, Barragán ha evitat l’empat canari amb una mà espectacular i ha permès al Nàstic arribar per davant al descans.

En la primera jugada de la segona part, el Tenerife ha estat a punt d’empatar. El conjunt tarragoní ha mantingut el control del matx i aprofitava les errades de l’equip canari. L’àrbitre ha anul·lat un gol d’Uche per fora de joc en el minut 60. El Nàstic no ha patit en excés durant la segona part i, de fet, podria haver marcat algun gol més, però una errada en la sortida de la pilota en el temps afegit ha permès a Aveldaño empatar amb un cop de cap. Els de Gordillo, doncs, s’han hagut de conformar amb un punt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)