2a divisió FEF

L’adeu d’un referent

2a divisió B. El mig de Castellfollit, Roger Vidal, s’acomiada del futbol en una roda de premsa carregada d’emocions i amb el suport de tota la plantilla i el cos tècnic actual de l’Olot

Roger Vidal i l’Olot van escenificar ahir el comiat d’un dels futbolistes emblemàtics de l’entitat. El migcampista de Castellfollit de la Roca deixa la pràctica del futbol i ho fa després d’haver defensat l’escut del club olotí durant nou temporades i 291 partits –amb un parèntesi de dos cursos al Figueres–. Després de formar-se a les categories inferiors de l’Olot, Vidal va acabar l’etapa juvenil al Figueres per fer els primers passos com a amateur amb la FE Figueres, el Palafrugell i el Girona, el seu últim club abans d’encadenar set cursos d’èxit, de nou amb els olotins, i és que el mig va arribar amb l’Olot a primera regional i el deixa a segona B. “Avui és un dia trist i alegre alhora. Trist perquè em sap greu que en Roger deixi de ser jugador de l’Olot. Va venir quan el camp estava buit i s’acomiada amb l’estadi gairebé ple, dos trofeus com a campió de lliga de tercera i dos ascensos a segona B. Ha estat un plaer poder-te tenir i gaudir del teu joc a dins i fora del camp”, deia el president de l’Olot, Joan Agustí.

Roger, que va tenir el suport dels seus ja excompanys, va repassar la trajectòria al club de la seva vida accentuant els grans moments i les experiències viscudes. “Han estat uns anys amb molt èxit i hem gaudit al terreny de joc. Sempre he estat agraït al futbol i ara comença una nova etapa i la seguiré vivint de forma positiva. Tinc clar que mai podré tornar al futbol tot el que m’ha donat. Els valors i les amistats que ens dona aquest esport no els canviaríem per res del món”, explicava Roger Vidal.

L’exfutbolista va reconèixer que havia pres la decisió fa mesos, independentment que l’equip es quedés a segona B. “Vaig venir quan el club era a primera regional i mai m’hauria pensat que podríem competir a segona B. Quin és el límit? No ho sabem. Hem passat de jugar contra pobles veïns a jugar en grans estadis. Aquestes sensacions són úniques i segurament no les tornaré a trobar en cap altra faceta”, recordava el garrotxí, emocionat en veure els seus excompanys: “Que estiguin aquí i em mostrin estima..., això és el més gran que et pot donar el futbol.”

LES REACCIONS

Abel Solé 437 partits
Martí Gratacós 419 partits
Jordi Prat 328 partits
Pep Solés 317 partits
Juanma Fernández 302 partits
Àlex Terma 297 partits
ROGER VIDAL 291 partits
Jordi Danés 279 partits
Jordi Freixa 267 partits
Xevi Berga 258 partits
Hem passat de jugar contra pobles veïns a jugar en grans estadis. Quin és el límit del club?
Roger Vidal
exjugador de l’Olot
Mai podré tornar al futbol tot el que m’ha donat. Els valors i les amistats que ens dona aquest esport no els canviaríem per res del món
En Roger va venir a primera regional amb el camp buit i marxa amb el club a segona B i l’estadi quasi ple
Joan Agustí
President de l’Olot

Roger Vidal s’integra a la directiva de la fundació

Tot i que deixa la pràctica del futbol, Roger Vidal continuarà vinculat a l’Olot, i és que ahir es va saber que el migcampista passarà a ser nou directiu de la Fundació de la Unió Esportiva Olot. “És important que el projecte que vam iniciar fa anys tingui una successió i que es faci amb gent de la casa com l’Abel o en Roger, que hi han estat en els bons i en els mals moments”, comentava el president, Joan Agustí.

Roger va mostrar-se orgullós amb el càrrec i en breu iniciarà també la formació per ser entrenador de futbol. “Tinc clar que vull estar vinculat al futbol. Estic experimentant opcions i vull treure’m el títol d’entrenador”, sentenciava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)