1a femenina

Primer test del curs

Copa Catalunya. El Barça i l’Espanyol inicien el camí en el torneig del KO nacional sent favorits per a la final ja que juguen contra equips de segona divisió en format de final a quatre

Quan falten dues setmanes perquè comenci la primera divisió, el Barça i l’Espanyol continuen fent passes endavant per arribar al primer partit de lliga com més preparats millor. Avui tindran un test prou important ja que comencen el seu camí en la primera competició oficial del curs: la copa Catalunya. Els dos equips catalans de la primera divisió s’afegeixen al torneig que han anat disputant durant l’estiu els equips inscrits de segona divisió, preferent i els tres primers classificats de la primera territorial. Del seguit de quatre eliminatòries n’han sobreviscut l’AEM i el Pardinyes, que s’enfrontaran a l’Espanyol (18 h) i al Barça (20 h), respectivament, al municipal Joan Capdevila de Tàrrega. La final la disputaran diumenge els dos equips guanyadors de cada semifinal, i també hi haurà un partit de tercer i quart lloc entre els perdedors. Tota aquesta fase final serà emesa per Esport 3. Paral·lelament, també a Tàrrega, diumenge al matí (11.30 h) es disputarà la final de la copa Catalunya amateur entre el Girona C i el Catllar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)