Nàstic

Una lliçó per reflexionar

Nàstic. El conjunt grana ofereix una imatge molt pobra contra el Rayo Majadahonda, que s’imposa gràcies a un gol de Nico en el minut 83, i cau fins a la cua de la classificació

nàstic 0 rayo m. 1

NÀSTIC:Bernabé Barragán; Iván López (Djetei, 56’), Josua Mejías, Camaduro, Abraham Minero; Sebas Coris, David Rocha, Javi Márquez (Fali, 46’), Tete Morente; Uche (Omar Perdomo, 75’) i Barreiro.RAYO MAJADAHONDA:Basilio; Galán, Héctor Verdés, Rafa, Morillas; Isaac Carcelén, Óscar Valentín, Enzo Zindane (Fede Varela, 61’); Ruibal (Nico, 74’), Toni Martínez (Jeisson, 56’) i Aitor García.GOLS:0-1 (83’) Nico.ÀRBITRE:Varón Aceitón (col·legi balear).T.G.:Als locals Rocha, Fali i Djetei; i als visitants Isaac Carcelén i Galán.T.V.:Al local Camaduro (73’), doble amonestació.PÚBLIC:4.854 espectadors.

El final de mercat que hi va haver a les oficines del Nàstic no presagiava res de bo. Divendres el club grana va perdre als despatxos i ahir l’equip va fer-ho sobre la gespa del Nou Estadi. La derrota, a més, va ser dolorosa. El resultat és molt ajustat, però la imatge de superioritat que va exhibir el rival, un Rayo Majadahonda que havia perdut en les primeres dues jornades, és per començar a preocupar-se. Venen dies de reflexió. I d’ajustar mecanismes. Això sí, sense totes les peces que l’entrenador voldria tenir. La clatellada d’ahir, a més, situa el Nàstic a la cua de la classificació.

En el primer temps l’equip grana va fer un exercici de supervivència. El Rayo Majadahonda, amb la fam de qui no tenia cap punt al seu caseller, va sortir a mossegar. I els locals haurien estat una presa fàcil si no haguessin tingut sota els pals Bernabé Barragán. El sentinella andalús, que de moment ha guanyat la partida per la titularitat a Isaac Becerra, va agrair la confiança de José Antonio Gordillo amb una actuació contundent. Quan les arribades dels visitants no acabaven fora, topaven amb ell. I de feina, amb la mala primera meitat del Nàstic, no n’hi va faltar. Hi ha una dada que ho reflecteix perfectament: en el primer temps, els grana van rematar dos cops i el Rayo Mahadajonda, catorze. Poca broma. De fet, pels tarragonins només ho va intentar Ikechukwu Uche amb un xut que va acabar a córner (18’).

Pel seu propi pes

El Nou Estadi va acomiadar el seu equip entre xiulets en el primer temps, però no van tenir cap efecte. Després de la represa, i amb l’entrada de Fali, el Nàstic va guanyar quant a consistència, però va ser igual d’apàtic quant a producció futbolística. Així, d’ocasions n’hi va haver poquetes. De fet, fruit de la falta d’entesa entre Bernabé Barragán i la defensa, el gol va estar punt de caure a favor dels visitants. Llavors, en el minut 72, tot va canviar. L’àrbitre no va xiular una falta sobre Tete Morente en què els grana van reclamar penal i, en l’acció d’atac posterior, va ensenyar la segona groga a Camaduro per haver tallat un contraatac. Mala peça al teler. Al final, la major insistència del Rayo va acabar tenint recompensa en el 83’, quan Nico va rematar a boca de canó una assistència d’Aitor García. Amb el 0-1 el Nàstic va despertar i va tenir una gran ocasió per empatar, un xut de Fali a la fusta, però el gol no va arribar i el partit va acabar amb el resultat més just possible.

ELS VESTIDORS

Hem fet un mal partit, el pitjor des que jo entreno. No hem fet res del que hem treballat
José Antonio Gordillo
entrenador del nàstic
Les sensacions són dolentes, perquè no hem reflectit tot el treball que hem fet durant la setmana
Bernabé Barragán
PORTER DEL NÀSTIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)