Un triomf ben clar

Encert. El Figueres goleja gràcies a una gran segona meitat el Martinenc

Martinenc 1 Figueres 4

MARTINENC:Buetas, Edgar, Ramon Suárez (Jandro, 54’), David López, Kilian (Marçal, 68’), Sosa, Fran Ochoa, Peque, Rovira, Joel i Javi Sánchez (Roland, 54’).FIGUERES:Aroca, Subi, Sergi Romero, Canal, Carles Puig, Ritxi (Bora, 80’), Tena, Èric Vilanova, Joan Pons (Murillo, 60’), Espuña i Álvaro (Pimentel, 75’).GOLS:0-1 (47’) Èric Vilanova. 1-1 (55’) David López 1-2 (56’) Èric Vilanova. 1-3 (59’) Tena. 1-4 (67’) Sergi Romero.ÀRBITRE:Sánchez Rico.T.G.:a David López del Martinenc.

La línia ascendent en el joc del Figueres en les dues primeres jornades es va convertir en la primera victòria del curs ahir al camp del Martinenc. Els de Joan Esteva van controlar el rival en tot moment i aquest cop amb més encert en els metres finals que en els anteriors dos partits van acabar golejant.

En la primera meitat, la igualtat i les poques ocasions van ser protagonistes, però en aquest escenari el Figueres ja es trobava còmode i aconseguia més possessió. De fet, durant els primers 45 minuts, les arribades més clares a la porteria rival ja van tenir color blanc-i-blau i Álvaro, Joan Pons o Èric Vilanova van tenir a prop el gol. En aquestes accions, la punteria o l’encert del porter local Adrià Buetas van evitar que els de Joan Esteva s’avancessin en el marcador.

La revolució

En la primera jugada de la represa, Èric Vilanova va pressionar molt bé el defensor i va tallar la passada cap al porter per marcar el 0-1 (47’). La resposta del Martinenc va arribar al cap de ben poc transformant l’empat, però la Unió aguantava el cop moral i, de nou Vilanova, posava al davant al seu equip finalitzant un ràpid contraatac (56’). Els de l’Alt Empordà deixaven estabornit el Martinenc i ho aprofitaven per tancar la victòria en pocs minuts: abans de l’hora de joc, Tena va marcar l’1-3 a la sortida d’un córner (59’), i poc després, Sergi Romero va tornar a connectar de cap un servei de cantonada per marcar el quart (67’) i lligar la primera victòria de la temporada. Fins al final del partit, la Unió va jugar amb la tranquil·litat d’un marcador molt favorable i tot i que hi van haver oportunitats a banda i banda, el resultat no es va moure.