Nàstic

L’antítesi del que s’ha de ser

Nàstic. La plantilla grana fa autocrítica després de la mala imatge i la derrota contra el Rayo Majadahonda, i confia en la seva vàlua per esmenar un inici tan dolent com el del curs passat

L’afició del Nàstic va marxar molt empipada cap a casa després del partit que el seu equip havia fet contra el Rayo Majadahonda. El malestar, a més, no el va amagar. Els jugadors van haver de sentir els seus xiulets. Un panorama que reflecteix de la millor manera possible la imatge que els grana van oferir contra un rival que encara no havia guanyat, però que va ser infinitament superior i va imposar la seva llei (0-1). Tot això, sumat al fet que en les primeres dues jornades només s’havia sumat 1 punt, fa que a Tarragona ja s’hagin activat les primeres alarmes. Aquesta arrencada iguala les tres pitjors que ha fet l’equip a segona A aquest segle.

L’entrenador i els jugadors, això sí, no s’amaguen. Després del partit va venir l’hora de l’autocrítica. “No podem fer partits així. Aquest no és el Nàstic que volem, el que és agressiu i ataca de forma fluida, sent protagonista amb la pilota. Confio que la imatge de l’equip millori molt en els pròxims partits”, va dir un José Antonio Gordillo que va admetre que el duel de diumenge és el pitjor des que entrena. El tècnic andalús, amb tot, entén els xiulets –“Fa dues temporades que el públic pateix i és normal que xiuli, nosaltres ens hem de centrar a convertir-los en aplaudiments”– i, tot i que no se li ha configurat el bloc que ell voldria, confia que hi ha un conjunt prou competitiu per començar a sumar de tres en tres: “Aquesta és la plantilla que ens ha quedat, i crec que té nivell per fer una bona temporada i competir contra qualsevol equip.”

El pròxim rival, precisament, és un dels pesos pesants. Al vestidor, però, confien a aconseguir un bon resultat. “Hem d’aixecar-nos i girar full”, afirma Fali, que hi afegeix: “Las Palmas serà un rival difícil, però a segona et pot guanyar qualsevol equip. Som capaços del millor i estarem molt forts.”

ELS PROTAGONISTES

Inicis del Nàstic a 2a A
Curs 2018/19
1 punt
Curs 2017/18
1 punt
Curs 2016/17
3 punts
Curs 2015/16
7 punts _____________________________________________________
Curs 2011/12
1 punt
Curs 2010/11
3 punts
Curs 2009/10
4 punts
Curs 2008/09
4 punts
Curs 2007/08
7 punts _____________________________________________________
Curs 2005/06
3 punts
Curs 2004/05
4 punts _____________________________________________________
Curs 2001/02
1 punt
Fa dos anys que el públic pateix i és normal que xiuli. Hem de convertir els xiulets en aplaudiments
José Antonio Gordillo
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Hem de girar full i pensar en Las Palmas. El rival serà fort, però som capaços del millor
Rafael Giménez, ‘Fali’
mig del nàstic
Aquest no és el Nàstic agressiu i ofensiu que volem. Confio que vegem una imatge de l’equip molt millor en els pròxims partits
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)