Nàstic

Un as a la màniga

Nàstic. El club grana està satisfet amb els moviments finals del mercat d’estiu, tot i que admet que podria reforçar aviat el mig del camp aprofitant que té fitxes lliures i marge econòmic

El Nàstic es va guardar feina per fer, l’últim dia del mercat de fitxatges, ja que la idea inicial era apuntalar la plantilla amb tres fitxatges –un central, un mig i un lateral dret– i donar alguna baixa. El mateix entrenador, José Antonio Gordillo, havia manifestat poc abans del tancament del mercat que faltaven efectius. Finalment, però, el 31 d’agost només va arribar el reforç de Raúl Albentosa per a l’eix de la defensa.

De totes maneres, el director esportiu del Nàstic, Arnal Llibert Conde, va valorar ahir positivament la plantilla confeccionada i va assegurar que l’últim dia van preferir no precipitar-se i “fer les coses amb més temps”. El Nàstic manté tres fitxes lliures, una de les quals d’extracomunitari, de manera que té l’oportunitat d’incorporar, en qualsevol moment abans de l’obertura del mercat d’hivern, algun futbolista lliure. Arnal Llibert va recordar que el Nàstic té marge econòmic per fer-ho. “Si hi hagués una peça que pogués ajudar al mig del camp amb un perfil ofensiu, seria la que valoraríem si millorés el nivell de l’equip”, va afirmar Arnal, que va explicar per què no havien fitxat cap migcampista el 31 d’agost: “Teníem el dubte de fer servir Fali de central o al mig del camp. Però amb un fitxatge de pes com el d’Albentosa per a l’eix de la defensa, Fali podia passar al mig del camp, on, per tant, tenim quatre peces. Que seria millor tenir un altre mig o un altre jugador de banda...? Al final t’has d’adaptar a la situació econòmica del club, a la demanda de l’entrenador, a la manera de jugar i al nivell que creiem que pot donar la plantilla...” Tot i que futbolistes com ara Arzo i Dumitru –a més de Pol Valentín, al qual es volia cedir– compten poc per a Gordillo i haurien pogut marxar, Arnal està convençut que tots tindran la seva oportunitat.

Pel que fa a la pobra imatge del Nàstic en la derrota contra el Rayo Majadahonda –els tarragonins han aconseguit un punt en tres partits–, el director esportiu grana recorda que tots els equips estan lluny del cent per cent, que no s’assolirà fins d’aquí a dos o tres mesos.

LES REACCIONS

Si hi hagués una peça que pogués ajudar al mig del camp amb un perfil ofensiu, seria la que valoraríem si millorés el nivell de l’equip

L’ÚLTIMA OPERACIÓ

El Nàstic va fitxar un central l’últim dia de mercat, tot i que la idea era reforçar alguna posició més

LA XIFRA

No ens hem de quedar amb la imatge de diumenge. Tots els equips estan lluny del 100%
Arnal Llibert Conde
director esportiu del nàstic
3
fitxes lliures
té el Nàstic actualment, una de les quals d’extracomunitari, després que Luis Suárez hagi deixat de ser-ho.

Les cinc últimes presentacions

El Nàstic va tancar ahir la roda de presentacions dels fitxatges de l’estiu amb Cadamuro, Sebas Coris, Ramiro Guerra, Iván López i Albentosa, d’esquerra a dreta a la foto, amb Arnal Llibert Conde i Josep Maria Andreu. Cadamuro tenia ganes de tornar al futbol espanyol i els dies a prova al Nàstic li van fer veure que era el club idoni; Coris considera que hi ha plantilla per no patir; Guerra espera recuperar-se aviat de la lesió que encara l’ha de tenir unes tres setmanes més aturat; Iván López es pren la cessió al Nàstic com l’oportunitat de continuar progressant, i Albentosa, l’últim d’arribar, està “a punt per jugar”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)