Reus

“Em sento atacat, no entenc que em qüestionin”

Reus. Isaac Cuenca reitera que la LFP no l’inscriu perquè no es creu el seu salari

“Em sento atacat, no entenc que em qüestionin. Un cop rescindit el contracte a Israel em puc permetre estar a casa amb el sou que cregui.” Isaac Cuenca va manifestar ahir l’enuig amb la LFP, que no va permetre la seva inscripció perquè, segons la versió reusenca, no es va creure que un jugador del seu catxet acceptés un sou proper al mínim de segona, uns 80.000 euros. La LFP, en canvi, diu que no el van inscriure perquè van tenir en compte l’ordre amb què el Reus havia fet les peticions per fer fitxa als vuit jugadors pendents. Cuenca espera que tot s’arregli, però admet que, si no, haurà de replantejar-se el futur. L’ex del Barça agraeix el suport de l’AFE, que s’ha plantejat fer vaga.

Un altre jugador pendent de ser inscrit és Pol Laporta, que va aparèixer en la llista feta pública dilluns per la LFP tot i que el Reus no ho havia notificat i, de fet, mai va anunciar el seu fitxatge, per bé que va fer part de la pretemporada amb l’equip. Ahir, el Reus va assegurar que està en la mateixa situació que els altres no inscrits –tot i que prefereix no entrenar-se amb l’equip– i que se li farà fitxa quan puguin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)