Nàstic

La lliga no espera a ningú

Nàstic. L’equip grana visita Las Palmas amb unes quantes baixes i encara “en construcció”, tal com recorda Gordillo, però necessita la primera victòria pel perill de quedar ancorat a baix

“Encara estem en pretemporada.” José Antonio Gordillo demana temps i paciència i recorda que l’equip està en construcció, amb el tancament del mercat i els últims moviments encara recents. I, de fet, amb algun retoc encara pendent, com per exemple un migcampista de perfil ofensiu. Però la competició ja ha començat i no espera a ningú. Són ja tres les jornades disputades, després de les quals el Nàstic només ha aconseguit un punt i és penúltim. És aviat, és cert, però també ho és que si no s’acumulen punts de seguida hi ha el perill de quedar estancat a la zona baixa, tal com el mateix Nàstic sap dels dos últims cursos.

Així, avui, en la visita al camp de Las Palmas, el Nàstic comença a tenir les primeres urgències, si no d’obtenir la primera victòria, sí com a mínim de millorar les sensacions respecte als dos partits anteriors, les derrotes contra l’Sporting (2-0) i el Rayo Majadahonda (0-1), en què l’equip grana es va veure clarament superat. La referència és, segons Gordillo, la primera part del primer partit de lliga, contra el Tenerife (1-1), que si no va tenir continuïtat va ser, segons el tècnic grana, perquè, amb algun fitxatge i alguna baixa posterior al partit, l’equip està en plena adaptació. Malgrat tot, Gordillo és conscient que no hi ha temps per a excuses: “El que importa són els fets, i la realitat és que he de treure el màxim rendiment del que tinc i fer-ho ràpid.” Creu que l’equip ha treballat bé per competir avui a Las Palmas i plantar cara a un dels favorits a l’ascens.

LA PRÈVIA

Hem de ser valents en atac i, sense la pilota, evitar la desorganització del partit del Rayo
José Antonio Gordillo
entrenador del nàstic
Som l’equip a batre, però ningú no guanya amb l’escut. Si som superiors ho hem de demostrar
Manolo Jiménez
entrenador de las palmas

Manu Barreiro, a la llista de baixes

El Nàstic es va desplaçar ahir al matí cap a Gran Canària –a la tarda hi va fer l’últim entrenament– amb dinou futbolistes i cinc absències. Finalment, Manu Barreiro, amb molèsties al quàdriceps de la cama dreta, es va quedar a Tarragona, igual que els també lesionats Javi Jiménez, Ramiro Guerra i Josua Mejías, i el sancionat Cadamuro. Així, César Arzo, absent fins ara de les convocatòries, va viatjar i, de fet, podria ser titular al costat de Djetei per les baixes a l’eix de la defensa –Josua i Cadamuro– i perquè l’altre central, Albentosa, ha fet pocs entrenaments. El defensa del filial Roger Figueras va entrar en una llista sense Dumitru, que no compta per a Gordillo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)