Reus

Fora lamentacions

Reus. L’equip roig-i-negre, que ja sap que haurà de competir amb la plantilla incompleta i que prefereix mirar endavant per sobreviure, rep un Albacete ambiciós que encara no ha perdut

Les cartes ja estan sobre la taula, i el Reus juga amb una baralla incompleta. L’equip roig-i-negre sap que haurà d’afrontar la competició –fins que no hi hagi un gir amb una injecció econòmica i pugui inscriure Vítor Silva, Karim Yoda, Tito Ortiz, Pol Laporta i Isaac Cuenca, difícil de moment– sense tots els futbolistes amb els quals pretenia afrontar la tercera temporada a segona A. És el que hi ha, de manera que el Reus se n’ha fet la idea i mira endavant. De fet, ja ha demostrat que amb setze jugadors en plantilla i l’ajuda de futbolistes del filial s’en pot sortir. Dissabte passat, sense anar més lluny, va aconseguir una victòria convincent a Elx (0-2).

El Reus rep avui al municipal l’Albacete, un equip ambiciós que, amb el tarragoní Luis Miguel Ramis a la banqueta, aspira a cotes elevades. Ha reforçat la plantilla per aconseguir-ho –Eugeni Valderrama, Caro, Aleix Febas, Ortuño...–, i manté alguns dels puntals de l’any passat, com ara el golejador Zozúlia, que ja s’ha estrenat, Chus Herrero i Susaeta. L’equip de Xavi Bartolo, a més del hàndicap dels jugadors no inscrits, té les baixes del lesionat David Querol –els seus problemes en un genoll no semblen tenir un final proper– i de Shaq Moore, que encara no ha pogut debutar entre una sanció i els problemes amb les inscripcions, i que ara està convocat amb la selecció d’Estats Units. Per sort, l’entrenador del quadre roig-i-negre recupera un dels jugadors emblemàtics, el capità Jesús Olmo. Això sí, caldrà veure si acaba jugant, ja que Bartolo va deixar entreveure en la prèvia del partit que no faria retocs a la rereguarda: “És la primera setmana Olmo pot entrar en convocatòria i el treball defensiu dels jugadors que han disputat els partits fins ara ha estat molt correcte. El més normal es que donem continuïtat a aquesta línia.” I és que el tècnic valora molt el fet de mantenir la bona línia al darrera: “En una categoria tan igualada, l’equip que deixa la porteria a zero s’assegura un punt. Normalment tens moltes més possibilitats de guanyar.”

Horaris confirmats

La Lliga va publicar ahir els horaris de la jornada vuit a segona divisió i el Reus rebrà la visita d’un pes pesant com el Granada. El partit es jugarà el diumenge 7 d’octubre a les dotze del migdia. El Nàstic, per la seva banda, visitarà el camp del Cadis, també diumenge, a les 20 hores.

LA PRÈVIA

El nostre tarannà és ser sòlids al darrere i, al davant, hem d’intentar ser protagonistes
Xavi Bartolo
ENTRENADOR DEL REUS
No crec que tot el que està passat al Reus els afecti. Ens posaran en dificultats
Luis Miguel Ramis
ENTRENADOR DE L’ALBACETE
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)