3a divisió FEF

La victòria a casa es resisteix

Sense gols. El Figueres empata a zero contra el Castelldefels en un partit en què els visitants van fallar un penal en la primera part

figueres 0 castelldefels 0

FIGUERES:Aroca, Carles Puig (Valverde, 67’), Sergi Romero, Canal (Dan Coll, 46’), Subi, Carles Tena, Èric Vilanova, Espuña, Ritxi, Murillo (Pime, 60’) i Álvaro.CASTELLDEFELS:Manu Martín, Rubi, Castillo, Alegre, Sergi Pérez, Adri Guica (Carlos Martínez, 80’), Pedro, Bermu, Gibert, Jordi Cano i Aumatell (Juanlu, 75’).ÀRBITRE:Miguel Teruel.T.G.:als locals Carles Puig i Canal; i als visitants Rubi i Bermu.PÚBLIC:Uns 250 espectadors.

Igual com va passar fa quinze dies contra l’Europa, el Figueres es va haver de conformar ahir amb només un punt a Vilatenim després d’empatar a zero contra el Castelldefels. A diferència de l’altre dia, però, els figuerencs no van estar tan a prop del gol com el seu rival, que fins i tot va fallar un penal en els minuts en què més estava dominant.

El partit va començar viu, alegre i amb arribades a les dues àrees. El Castelldefels va tenir les més perilloses, tot i que Aroca tampoc va haver de fer cap gran intervenció per evitar el gol fins que en el 19’ va aturar un xut de Jordi Cano. El mateix extrem va ser protagonista dos minuts després quan va forçar un penal comès per Carles Puig. Cano es va encarregar del llançament, però va xutar als núvols desaprofitant la millor ocasió d’un Castelldefels lleugerament superior tot i no tenir el control de la possessió. Abans del descans, Èric Vilanova va tenir la millor ocasió del Figueres.

En la represa el partit es va igualar més, fins que Víctor Valverde va entrar al camp. El juvenil de la Unió va revolucionar l’atac i va protagonitzar les dues ocasions més clares dels locals, però no va tenir cap premi. En els últims minuts Kike Ramírez, amb un xut que va desviar Aroca, i Pimentel, amb un xut de mitja volta, van ser els que van estar més a prop de canviar el signe del partit, però no van trobar el camí del gol.

ELS VESTIDORS

Ens ha costat molt en la primera part però l’equip ha reaccionat i ha acabat molt bé
Joan Esteva
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)