Reus

Els detalls en contra

Reus. L’equip roig-i-negre comença bé les dues parts, però els gols afortunats de l’Albacete li fan mal i l’impuls final de coratge només li permet fer patir el rival

REUS 1 ALBACETE 2

REUS:Edgar Badia; Bastos (Alfred Planas, 87’), Catena, Mikel Villanueva, Borja Herrera; Juan Domínguez, Gus Ledes, Mario Ortiz; Àlex Carbonell (Enri, 59’), Linares i Fran Carbia (Ricardo Vaz, 68’).ALBACETE:Tomeu Nadal; Tejero, Arroyo, Caro, Fran García (Nico Gorosito, 80’); Susaeta, Aleix Febas, Jon Erice, Eugeni Valderrama (Malsa, 69’), Bela (Acuña, 75’); i Zozulia.GOLS:0-1 (18’) Bela. 0-2 (55’) Caro. 1-2 (72’) Enri.ÀRBITRE:Ais Reig.T.G.:Als locals Juan Domínguez i Linares, i als visitants Zozulia i Susaeta.INCIDÈNCIES:2.230 espectadors a l’estadi municipal. Abans del partit hi va haver una petita concentració de rebuig a l’LFP i, durant el duel, pancartes de suport als jugadors.

Quan un equip no li’n sobren, és fàcil que en duels igualats els detalls que fan decantar el partit li vagin en contra. Al Reus, la crisi de la inscripció de futbolistes i el límit salarial l’han deixat mancat de recursos, i en aquestes condicions tot costa més, l’esforç per plantar cara és més gran i falta energia en les accions decisives. I si, a més, la sort no li fa costat, com ahir contra l’Albacete, la derrota és difícil d’evitar. L’equip de Xavi Bartolo va començar bé les dues meitats, però els gols de l’Albacete en accions desafortunades (18’ i 55’) li van fer mal. Tot i això, quan el partit semblava sentenciat, els jugadors van mostrar l’orgull –un dels principals actius roig-i-negres– i el gol de Rubén Enri, del filial (72’), els va tornar a posar dins el partit, però només van aconseguir que el rival acabés patint.

Pressió intensa i l’àrea rival com a objectiu. La premissa de Bartolo en l’arrencada era clara, i va ser seguida al peu de la lletra pels roig-i-negres, que abans dels deu minuts ja havien creat perill amb les accions de Bastos, Carbonell i, sobretot, Fran Carbia. L’Albacete, que prou feia contenint l’ímpetu local, no va trigar a estar de sort. En la primera acció amb cara i ulls, Bela va fer una centrada al primer pal buscant Zozulia, però com que l’ucraïnès no va rematar va despistar Edgar Badia. Rebre un gol en la primera jugada del rival sempre fa mal, i el Reus ho va notar. No va reaccionar fins al descans, amb els xuts de Mario i Gus Ledes.

La sortida del Reus en la segona part va tornar a ser bona, amb un cop de cap clar de Borja, però l’efectivitat la va tornar a posar l’Albacete, un altre cop amb sort: sortida poc contundent de Badia, rebot al cap d’Arroyo en direcció a la porteria i Caro l’acaba d’empènyer. Amb Enri al camp, el Reus va passar a jugar amb dos puntes i a posar més pilotes a l’àrea rival. En una d’aquestes, massa llarga, Tomeu i Fran García van topar, i Enri, llest, ho va aprofitar per marcar. Reviscolat, el Reus va continuar insistint, però li va faltar sort i encert fins al final.

ELS VESTIDORS

No hem sigut inferiors i ens mereixíem més. Ens falten recursos, però és el que hi ha
Xavi Bartolo
entrenador del reus
Sabíem que amb un rival que exigeix molt havíem de tenir paciència. I així hem controlat el partit
Luis Miguel Ramis
entrenador de l’albacete
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)