2a divisió FEF

El Lleida ofega l’Ebre

2a divisió B. El conjunt blau capgira un gol en contra gràcies a dues penes màximes en la segona part i confirma el seu bon inici de temporada

lleida 2 ebre 1

LLEIDA ESPORTIU:Pau Torres; Dalmau, Trilles, Soriano, Joan Oriol; Cano (Artiles, 55’), Noel (Juanto, 55’), Albístegui, Mousa; Alpha i Pedro Martín (Calavera, 80’).EBRE:Salva; Ferrone, Amelibia (Sergio Cortés, 78’), Diana, Ubay, Víctor García; Cabezas, Liñán (Gerrit, 64’), Toscano, Dani Martínez; i Raúl González (David Mainz, 70’).GOLS:0-1 (10’) Raúl González. 1-1 (60’) Pedro Martín, de penal. 2-1 (73’) Juanto, de penal.ÀRBITRE:Garcelán Docio.T.G.:als locals Trilles i Pedro Martín; i als visitants Ferrone, Gerrit, Diana i Toscano.

El Lleida Esportiu va remuntar contra l’Ebre i va quedar-se els tres punts gràcies a dos gols de penal, de Pedro Martín i Juanto, que situen l’equip amb 7 de 9 i amb ple de victòries a casa. Malgrat el triomf, el partit no pintava gens bé pels d’Albadalejo, que fins ben iniciat el segon temps no van trobar la manera de curtcircuitar les fèrries línies aragoneses. Un plantejament, el de Manolo González, destinat a preservar el gol aconseguit al minut 10 de la primera part, el premi a un inici de partit en què va dominar un Lleida expectant.

Aquest domini inicial de l’Ebre es va plasmar en dues ocasions, un lliure directe de Víctor García i una jugada de Toscano salvada per Trilles. A la tercera, els visitants ja no van errar, i Raúl va pentinar amb l’esperó una pilota centrada que va tocar el porter lleidatà però que es va colar a gol. A partir d’aquí, els aragonesos van destinar els esforços a preservar el botí i, de fet, només tindrien una altra ocasió abans del descans. El Lleida, que no es va aproximar fins el minut 17 en un remat de cap desviat de Pedro Martín, va anar apropiant-se poc a poc de la possessió però sense trencar les línies d’un rival còmode sense pilota.

El descans no va canviar la dinàmica, però sí ho va fer el doble canvi del Lleida al minut 55, amb l’entrada de Juanto i Artiles, que van revolucionar l’atac. Tan sols quatre minuts més tard, Alpha era objecte de penal i Pedro Martín posava l’empat i la primera pedra de la remuntada, que va quallar al minut 72 amb un altre penal comès sobre Juanto que el mateix murcià va transformar, fent esclatar d’eufòria el Camp d’Esports. Encara hi va haver un altre possible penal sobre Alpha, però l’àrbitre no el va assenyalar i el Lleida va haver de defensar el resultat amb un lluït Pau Torres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)