2a divisió FEF

Una reacció amb sabor agredolç

2a divisió. B. L’Olot va eixugar un 0-2 que el manté invicte, però va quedar-se a les portes de la remuntada tot i jugar amb un home més

L’Olot va viure en l’últim partit de lliga disputat dissabte al municipal contra l’Atlètic Llevant una barreja de sensacions contraposades. Si bé els de la Garrotxa van aconseguir eixugar un 0-2 en contra que els va permetre sumar un punt més (el cinquè dels nou primers possibles), mantenir-se invictes i, de retruc, continuar amb la imbatibilitat del municipal, que s’allarga des de l’1 de novembre del 2017, els primers minuts del duel contra el filial granota van deixar les primeres ombres de la campanya, amb l’equip dirigit per Raúl Garrido perdut i sense poder aturar un rival que, això sí, es va mostrar molt efectiu de cara a porteria: “Tot el que sigui sumar és positiu. Teníem esperances d’aconseguir el botí dels set primers punts de nou possibles, però les sensacions són bones i encara no hem perdut cap partit”, comentava l’extrem Jordi Xumetra a la conclusió de la igualada contra l’Atlètic Llevant. I és que l’Olot va eixugar un 0-2, igual que en el curs del descens al Collao contra l’Alcoià i al camp de l’Olímpic. Els olotins no van culminar la remuntada tot i jugar amb un home més, com sí que van fer la campanya 2013/14 contra l’Huracán al municipal (3-2) o la 2014/15 a la ciutat esportiva Dani Jarque contra l’Espanyol B (2-3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)