3a divisió FEF

Volen la victòria en la Diada

Sense fre. El Figueres, que rep el Prat (18 h), i el Llagostera, que visita el Vilafranca (12 h), tenen l’objectiu d’aconseguir el primer triomf a casa i a fora, respectivament, contra rivals d’entitat

La lliga de 21 equips obliga a jugar més jornades intersetmanals que mai, i la primera es jugarà avui aprofitant que és festiu per la Diada. Això ha deixat poc marge de recuperació als equips, que van jugar dissabte. A més, la prova per als dos equips de la demarcació serà exigent, i és que la Unió rebrà la visita del segon, el Prat (18 h), i el Llagostera visitarà el camp del Vilafranca (12 h).

Els llagosterencs arribaran al partit carregats de moral després de la victòria contra el Santfeliuenc (1-0) i disposats a seguir creixent per sumar el primer triomf del curs a domicili tot i visitar el camp d’un Vilafranca que aspira a tot. “Té un bloc contrastat i amb experiència que ha fet grans temporades. És un aspirant a fer play-off”, assegura Oriol Alsina, que no podrà disposar d’Arimany i farà canvis en l’onze: “Cap equip està preparat ara mateix per jugar dos partits tan seguits, però per a això tenim una plantilla que ens permet fer algunes rotacions.”

El desig de Vilatenim

El Figueres, que rep la visita del Prat (18 h), jugarà el segon partit seguit a casa en tres dies i busca aconseguir d’una vegada sumar els tres punts a Vilatenim. “Encara no hem marcat a casa, però tampoc hem encaixat i a fora sí que han arribat els gols, així que no ens hem d’obsessionar”, valora el tècnic Joan Esteva, que és conscient que tres partits en una setmana és un test complicat: “Sabem des de l’inici que aquestes setmanes no ens afavoreixen perquè la plantilla és curta, però els jugadors segur que ho donaran tot.”

El Prat arriba a Vilatenim sense conèixer la derrota i havent sumat 8 punts que el situen en segona posició. “És un dels rivals més temibles, amb físic i qualitat. Haurem de fer un partit gairebé perfecte per sumar”, analitza Esteva, que continuarà tenint les baixes de Gelmà i Joan Pons.

El Vilafranca té un bloc contrastat i amb experiència. És un rival d’una dificultat extrema
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Cap equip està preparat ara mateix per jugar dos partits tan seguits, però per a això tenim una plantilla que ens permet fer canvis
El Prat és un dels rivals més temibles, amb físic i qualitat. Haurem de fer un partit gairebé perfecte per sumar
Aquestes setmanes no ens afavoreixen perquè la plantilla és curta, però ho donarem tot
Joan Esteva
entrenador del figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)