Girona

Douglas enceta el segon acte

Amb l’últim. El migcampista brasiler té el seu primer contacte amb la plantilla del Girona, que torna als entrenaments per començar a preparar la visita del Celta, dilluns a Montilivi

El retorn a la feina de la plantilla del Girona, després del cap de setmana de descans, va tenir un protagonista destacat. Douglas Luiz, l’última incorporació del mercat d’estiu a Montilivi, va tenir ahir a la tarda el primer contacte amb la plantilla. L’entrenament que va dirigir Eusebio Sacristán al centre La Vinya del PGA va representar la reestrena de Douglas Luiz com a futbolista del Girona, després d’una primera temporada decebedora i trista per al migcampista, que no va tenir la confiança de Pablo Machín. Ara, el brasiler té el repte d’augmentar molt la seva presència com a blanc-i-vermell, i els moviments del mercat –amb les marxes de Rubén Alcaraz al Valladolid i David Timor a Las Palmas– constaten que el club reserva un paper de pes per a l’exjugador del Vasco de Gama. Un cop confirmada la segona cessió a Montilivi, l’últim dia del mercat –en un moviment d’entrada i sortida que va incloure el traspàs de David Timor–, Douglas Luiz se’n va anar de Manchester al Brasil abans d’instal·lar-se una altra vegada a Girona. A Manchester, Douglas no es va poder quedar en el primer equip perquè li van denegar el permís de treball.

Hi faltava Bounou

Al primer entrenament de la setmana hi faltava encara Yassine Bounou, que dissabte a la nit va jugar amb el Marroc un partit de classificació per a la copa d’Àfrica contra Malawi, amb triomf (3-0) i 90 minuts per al porter. El marroquí té previst incorporar-se a l’entrenament que l’equip farà aquest matí. Qui sí que va arribar ahir és l’altre internacional que havia marxat amb la selecció, el davanter Cristhian Stuani, que dissabte a la matinada va participar –va jugar tota la segona part– en la golejada de l’Uruguai a Mèxic (1-4).

Setmana llarga

El Girona, que no competeix des del divendres 31 d’agost, al camp del Vila-real (0-1), tancarà la quarta jornada de lliga, el dilluns 17 a Montilivi, contra el Celta. El cos tècnic ha programat un entrenament diari al centre La Vinya, però és probable que concedeixi descans a la plantilla divendres. Com és habitual, Eusebio Sacristán dirigirà l’última sessió abans del partit al mateix estadi de Montilivi, diumenge al matí.

ELS INTERNACIONALS

Cristhian Stuani es va integrar ahir a l’equip i Yassine Bounou té previst fer-ho avui
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)