La victòria se li continua resistint, al Martinenc

Igualtat. L’empat, el resultat més just en un duel en què cap dels dos equips va especular

martinenc 1 st. cristòfor 1

MARTINENC:Buetas, Kilian, Eric Ruiz, Ramon Suárez, Megía (Grimau, 47’), Rovira, Marçal (Felius, 46’), Fran Ochoa, Jandro (Javi Sánchez, 69’), Joel i Roland.SANT CRISTÒFOR:Dani Lledó, Prados, Almirall (Karim, 78’), Àlex Alba, Cristian, Muntada, Kevin, Víctor, Hassen, Cabrera (Adri Ruiz, 72’) i Mario (Tom, 63’).GOLS:0-1 (36’) Kevin. 1-1 (45’) Joel.ÀRBITRE:Masip Vidal.T.G.:als locals Rovira, Jandro i Kilian.COMENTARI:El Martinenc, que encara no coneix la victòria però que suma quatre empats, i el Sant Cristòfor es van repartir els punts en un partit de domini altern, que s’hauria pogut decidir per a qualsevol dels dos costats. Els del Guinardó van sortir amb un pèl més d’empenta en la primera meitat i van amenaçar la porteria de Dani Lledó ja des del minut 1, en una rematada alta de Roland. Els egarencs, per la seva banda, es van saber espolsar la pressió amb un parell de jugades molt directes i van aprofitar un ràpid contraatac de Kevin després d’un córner en contra per obrir la llauna (36’). Un 0-1 que els de Miguel López van tenir la sort de replicar en l’últim minut de la primera, en una centrada de Rovira que va enviar al fons de la xarxa Joel. En la represa, el duel va continuar força igualat, però les ganes de sumar el primer triomf van penalitzar el Martinenc, que es va trencar i, excessivament precipitat, va deixar massa espais que van estar a punt d’aprofitar els visitants. Buetas, però, va evitar que l’empat es mogués del marcador.