3a divisió FEF

El Llagostera no perdona

Encertats. Els del Gironès aprofiten al màxim les errades del Vilafranca i sumen la primera victòria del curs a fora de casa

vilafranca 0 llagostera 3

VILAFRANCA:Iván León, Batista (Calvo, 65’), Sierra, Pelegrín, Via, Díez (Brahima, 75’), Boira, Rosillo, Oribe, Gestí (Escofet, 85’) i Escamilla.LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Aimar (Campeny, 80’), Cunill, Bigas, Pol Gómez, Molist, Èric Jiménez (Maynau, 65’), Medina (Ousman, 70’), Mousa i Sascha.GOLS:0-1 (1’) Èric Jiménez. 0-2 (57’) Èric Jiménez. 0-3 (76’) Maynau.ÀRBITRE:Moreno Villaécija.T.G.:als locals Sierra, Rosillo, Díez, Boira i Oribe; als visitants Pol Gómez i Molist.T.V.:al tècnic local Iván Moreno (85’).PÚBLIC:uns 200 espectadors.

El Llagostera va aconseguir la primera victòria a domicili a Vilafranca i d’una manera contundent. El duel va estar marcat per les errades dels locals, l’encert dels visitants, les aturades del porter llagosterenc Marcos i una actuació arbitral que va descentrar els vilafranquins. La situació es va posar de cara ben d’hora per als del Gironès, ja que Sascha va pentinar en la primera jugada del partit una passada llarga de la defensa visitant perquè Èric Jiménez marqués de xut creuat (1’). El Vilafranca va mirar de reaccionar però es va trobar amb un Llagostera molt ordenat en defensa.

En la segona meitat, una falta a la frontal producte d’una pèrdua de pilota en una zona perillosa per part local va acabar amb el segon gol llagosterenc (57’). Èric Jiménez, una altra vegada, va sorprendre tothom amb un xut que es va colar enmig de la tanca defensiva. Amb el 0-2 al marcador, el Llagostera va cedir la iniciativa al Vilafranca i els d’Iván Moreno van tenir a prop l’oportunitat de reduir diferències. Qui va aconseguir marcar, però, va ser el Llagostera. Maynau, que s’estrenava aquest curs després d’una lesió, va marcar el tercer gràcies a una passada de Moussa (76’). Els locals van recriminar que la jugada havia arrencat en fora de joc.

El resultat és massa ampli per com ha anat el partit però hem arribat més que el Vilafranca
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)