3a divisió FEF

El triomf es resisteix a casa

Càstig final. El Figueres planta cara en la primera part però paga massa car el desgast en la segona i acaba perdent contra un potent rival, el Prat

Figueres 0 AE Prat 1

FIGUERES:Campos, Subi, Sergi Romero, Dan Coll, Espuña (Carles Puig, 77’), Tena, Èric Vilanova, Valverde (Ivan Murillo, 60’), Ritxi Mercader (Bora, 73’), Pime i Álvaro.AE PRAT:Andrés, Fede, Ricarte, Cárdenas, Juanito, Putxi, Pla, Pau López, Andreu Guiu (Sergi Moreno, 64’), Poves (Zárate, 70’) i Toni (Guillem, 79’).GOLS:0-1 (77’) Sergi Moreno.ÀRBITRE:Fernández Quintero.T.G.:a Ritxi Mercader i Bora del Figueres, i a Toni del Prat.PÚBLIC:Uns 400 espectadors.

Sergi Moreno, amb passat a Vilatenim, s’ha convertit en tot un malson per al Figueres quan s’hi enfronta. I és que, tal com va passar la temporada 2013/14 quan va jugar-hi amb l’Ascó i en la 2016/17 quan ho va fer amb el Castelldefels, un gol seu va fer volar ahir els tres punts de l’estadi. La igualtat i la falta d’ocasions clares va marcar un partit que es va decidir amb un solitari gol del tarragoní a tretze minuts del final. El Figueres encadena el segon partit sense marcar i a casa se li resisteix la victòria, després d’haver-hi jugat tres partits aquest curs.

En el duel d’ahir, la cosa hauria pogut canviar ben d’hora quan Pime va aprofitar un mal refús del porter per encarar-lo i rematar a porteria. El defensa Cárdenas, però, va arribar a temps per evitar la diana figuerenca (5’). En el primer temps, el conjunt figuerenc va ser capaç de mantenir a ratlla a un rival molt potent i fins i tot li va posar la por al cos amb alguna arribada, però el resultat no es va moure.

Una marxa més

En la segona part, els dos equips van sortir amb més intensitat al terreny de joc i, fruit d’aquesta situació, el partit es va trencar. En aquest escenari, va ser el Prat qui va fer valdre la seva major profunditat de plantilla i qui amb el físic més fresc va generar més perill. La clau d’aquest pas endavant dels visitants va ser l’entrada al camp de Sergi Moreno, elèctric i decisiu en atac. En un córner, el davanter potablava es va fer lloc al primer pal i va transformar el que acabaria sent el gol de la victòria (77’).

En els darrers minuts, el Figueres es va llançar a l’atac, però, malgrat insistir amb diverses centrades i algun llançament de córner, no hi va haver manera de crear perill clar a un equip molt ben treballat com el Prat.

ELS VESTIDORS

En la primera part hem competit molt bé contra un gran equip. En la segona, hem pagat cars el desgast i una errada en defensa
L’equip genera ocasions i crec que fa bon joc. Són motius que ens han de fer ser optimistes
Joan Esteva
Entrenador del Figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)